Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Pomazánka z droždí a vajec
Kakaovník
Škvarkové pagáčky
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Smažené špagety se zeleninou
Paštika z divočáka
Listové řezy s rumovou polevou
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Brokolice nebo květák na italský…
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč