Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Krupicové flameri
Štrůdl se zelím a nivou
Čokoládové muffiny k nakousnutí
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Houstičky z domácí pekárny
kuřecí pilaf s kari
Koprová omáčka se žampiony
Jednoduché špenátové špecle
Vanilkový krém z mikrovlnky
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree