Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Likér z máty peprné
Mleté maso se špenátem
Kynuté lívance mojí babičky
Závitky v rýžovém papíru
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Pečená zelenina na lžíci oleje
Panenky v parmském kabátku s…
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli