Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Celerová pomazánka na chlebíčky
Výborné koláčky
Šlehačková roláda IV.
Bramborovo vajíčková pomazánka
Cizrna na italský způsob III.
Beránek s kandovaným ovocem
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Bramborovo cuketová polévka -…
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Tortilla s paprikou a pórkem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…