• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohový moučník sypaný kokosem
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový moučník sypaný kokosem

autor: Mila Tischer
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový moučník sypaný kokosem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks vejce (Celá)
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 4
      lžíce mléko (I více)
    • 3
      lžíce kakao
  • Na potření
    • 2
      ks tučný tvaroh (Kostky)
    • cukr
    • vejce
    • mléko (Na zředění)
    • čokoládová poleva
    • kokosová moučka

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, cukru a másla uděláme žmolenku. Přidáme celá vejce, sodu a mléko vznikne řídké těsto. To rozdělíme na dvě stejné části. Do druhé přidáme kakao. Těsto vlijeme na vyšší plech (nejdříve tmavé) a roztíráme stěrkou. Potom potřeme vrstvou tvarohu (tvaroh rozmícháme s cukrem, vejcem a zředíme mlékem), na tuto vrstvu rozetřeme světlé těsto. Pečeme dorůžova. Ještě za horka polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosovou moučkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Sypaný ovocný koláč (nejen) z remosky

Sypaný ovocný koláč (nejen) z remosky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • michal jakouš | 7. 7. 2010 11:06

    cisterna mléka je málo

  • Petra Křepelová | 9. 3. 2010 14:43

    Mléka na zředění těsta je opravdu potřeba dost a jelikož jsem zrovna neměla k dispozici žádnou čokoládu na vaření, tak jsem jí udělala z hery a kakaa s moučkovým cukrem. Moučník byl opravdu výborný, chutný a měla jsem ho rychle hotový. Všem ho vřele doporučuji.

  • Zuzana Šindlerová | 18. 2. 2010 08:23

    Moc dobrý moučník, jen je pravda, že po 4 lžících mléka není těsto řídké ani náhodou, tak jsem lila a lila a stejně šlo těžko roztírat stěrkou,matlalo se. Ale protože už mám nějaký ten moučník za sebou, tak se nakonec povedlo a je chuťově výborný a vzhledově hezký.

  • Zina D. | 20. 10. 2008 12:51

    Moučník jsem připravila pro návštěvu a jen se po něm zaprášilo, mně osobně také moc chutnal. Dávám za 1.

  • Vaduna | 26. 3. 2006 20:24

    Hledala jsem rychlý a dobrý recept na moučník z tvarohu, ale bohužel ani jedno jsem nějak nevystihla. Mléka jsem dala skoro půl litru a ještě přidala na tvaroh meruňky, aby měla alespoň nějakou chuť. Lépe vypadá, než chutná.

  • Michaela Smutna | 22. 2. 2006 18:28

    Je to výborné, měla jsem s tímto moučníikem dnes velký úspěch! Před politím čokoládou jsem ještě trochu pokropila rumem. Je to lahůdka! Dávám 1 a přidávám do oblíbených!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Jedlá soda Kakao Kokosová moučka Máslo Mléko Polohrubá mouka Tučný tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Bábovka olejová II.

Bábovka olejová II.

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

62
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Halušky s brynzou a slaninou
Halušky s brynzou a…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

Zpověď Sarah Haváčové: Pravda o vztahu s knězem

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Tvarohový moučník sypaný kokosem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact