Náplň rozmícháme a přidáme sníh z bílků. Vymažeme a vysypeme plech, těsto rozdělíme na 2 poloviny. Jednu půlku nastrouháme rovnoměrně na plech (na hrubém struhadle), nalejeme tvarohovou náplň a nastrouháme druhou půlku těsta. Pečeme asi 30 minut ve vyhřáté troubě.Pěkně vypadá a je moc dobrý.
...jedná se o strouhaný koláč, který je tu ve více verzích a asi by chtělo recept nějak upravit... náplň je tu 2x a to mléko :-\ , kdybych ho neznal, moc bych se v tom nevyznal ;-) ...
marie rusnokova
|2. 6. 2010 08:10
Skvělý moučník!!! Musím se přiznat,že jsem nečekala 3hodiny,aby si těsto odpočinulo,ale jen půl hodiny,trošku se to strouhalo hůř,ale výsledek po upečení byl mňamózní.
Jajuska
|22. 8. 2005 14:00
Je to opravdu velmi dobrý moučník,všem moc chutnal.Hodnotím za 1.
Petula
|20. 5. 2005 12:59
Super, delala jsem na svoje narozeniny a kamaradky si odnasely recept a chlapi chvalili. No a muj drahy ktery neni na sladky se olizoval az za usima. Cukru jsem davala taky min.
Jana z VM
|28. 2. 2005 07:12
Konečně jsem tento výborný moučník zkusila. Souhlasím s Lenkou, že stačí toho cukru méně, byl vynikající. Ještě mám s sebou kousek v práci:))Udělala jsem malou změnu - místo 2 dcl mléka jsem dala 2 dcl šlehačky.
Lenka
|9. 2. 2005 17:41
Ten moučník je opravdu fantastický a úplně stačí do náplně jen 25 dkg cukru. U nás se po něm jen zaprášilo. Mňam!!!