• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohový krémeš
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový krémeš

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový krémeš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g tvaroh
    • 180
      g moučkový cukr
    • 5
      dl mléko
    • 5
      ks žloutek
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 2
      lžíce maizena
  • Sníh
    • 5
      ks bílek
    • 5
      lžíce cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto dobře rozválíme, dáme na plech a zdvihneme při okrajích. Z tvarohu, moučkového cukru, mléka, žloutků, maizeny, oleje a vanilkového cukru vyšleháme tekutou hmotu, kterou vilijeme na těsto a zarovnáme. Dáme péct do trouby a po upečení nalijeme na horní tvarohovou vrstvu sníh z bílků a cukru. Dáme vychladnout a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosový krémeš

Kokosový krémeš

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Krémeš od neterky

Krémeš od neterky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kateřina Candrová | 13. 8. 2009 20:55

    Výborné.

  • Zdena z JM | 23. 2. 2007 06:17

    Výborný a jednoduchý moučník.Akorát toho oleje jsem dala do tvarohu asi jen 2 lžíce.Jinak toho tekutého tvarohu se nebojte,po upečení a vychladnutí díky maizeně krásně ztuhne.Se sněhem jsem dala moučník ještě asi na 10 min.do trouby,dokud nezezlátnul.Dávám 1.

  • Jitulka | 2. 6. 2006 17:14

    Tak jsem to riskla a pustila se do toho na vlastní pěst, povedlo se ;o)! Výsledek mě překvapil, je to zase něco jiného a je to vynikající!!!Ubrala jsem mléka i cukru, přišlo mi to už dost tekuté ;o) maizenu jsem vyměnila za vanilkový pudink a tvarohovou směs jsem posypala kompotem z mandarinek a ananasu. Výborné!! Vřele doporučuji ...1

  • Jitulka | 1. 6. 2006 15:34

    Mmmm to musí být dobrota :o) jak velký plech jste použili a na kolik stupňů se peče? Nemám s listovým těstem ještě zkušenosti, děkuji

  • Di | 31. 5. 2006 13:40

    Tučnost tvarohu nerozhoduje, ale měl by být jemný z krabičky.

  • Anonym | 31. 5. 2006 13:04

    Mozem pouzit tvaroh bez tuku, ci radsej hrudkovity? Ada

  • Anonym | 1. 2. 2006 12:39

    Maizena je kukuřičný škrob

  • Pavlinka | 23. 10. 2005 21:31

    teda to je super, kremes delavala moje teta a ja se po nem vzdycky mohla utlouct, jenze ja nemela recept. Hned bych ho vyzkousela, ale nevim, co je maizena, mohla byste mi poradit?

  • Jana z VM | 30. 5. 2005 09:23

    Tak jsem krémeš vyzkoušela. Dělala jsem ho pro diabetika, takže s umělým sladidlem a je moc dobrý !! Do tvarohové náplně jsem zamíchala mražený červený rybíz a sníh jsem dala zapéct. Příště jej zkusím s normálním cukrem, to bude ještě lepší. Dávám 1 !! Díky za recept.

  • Jana z VM | 18. 5. 2005 12:04

    Do prčic, teď jsem nalákaná i já !! Přečetla jsem všechny komentáře a mám hroznou chuť to vyzkoušet! Tento víkend muž mám ale naplánovanou buchtičku s rebarborou, takže až za týden. Už se těším!!

  • Evík | 18. 5. 2005 09:52

    Tak jste mě nalákali,že to dnes vyzkouším.Dám vědět jak to dopadlo.Zdravím.

  • Di | 18. 5. 2005 08:24

    Tento koláč dělám již několik let, máme ho moc rádi. Sníh však dávám skutečně zapéct - cca na 10 minut, aby se zpevnil a napovrchu zezlátl.

  • Jana H. | 19. 2. 2005 19:11

    Sakra paní Věro, proč jste to sem dávala, já se snad upeču. Rodine to chutná víc jak tiramisu po česku a jak co jiné. Na konec je poliju ještě čokoládovou polevou. Stejně mám radost, že jim chutná. Dík.Jana

  • Jana H. | 28. 9. 2004 17:43

    Příště ho zapéct dám, protože sníh trochu " pustil". Ale jinak ,zejména dceři, moc chutnal. Chuťově výborný. Už nezbyl. Zdravím.

  • ANNA Š. | 28. 9. 2004 12:06

    Prosím o sdělení ten bílek s cukrem se už nedává zapéct? Nechá se jen zaschnout a jak dlouho? Děkují.

  • Jana H. | 26. 9. 2004 17:59

    Pro paní Věru. Vynikající, na sníh jsem dala ještě čokoládovou polevu. Nemá chybu. Co znamená "krémeš". Dík.

  • Jana H. | 24. 9. 2004 20:54

    Budu ho péct v neděli po srazu ze zákl.školy po 42letech, tak to snad dopadne dobře. Určitě dám paní Věro vedět.

  • Věra | 23. 9. 2004 09:27

    Znám tento recept je to vynikající. S pudinkem jsem to nezkoušela ale myslím, že se nemůže nic vážného stát a že pudink je plnohodnotná náhrada. Pokud se podaří dejte vědět. Díky

  • Jana H. | 22. 9. 2004 18:13

    Může se dát místo maizeny stejné množství vanilkového pudingu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Listové těsto Maizena Mléko Moučkový cukr Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem IV.

Těstovinový salát s tuňákem IV.

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Vepřová pečeně s dušeným zelím a…

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Papriková smetanová omáčka

Papriková smetanová omáčka

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

52
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
27
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
24
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
23
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
23
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Tvarohový krémeš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact