• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohový krémeš
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový krémeš

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový krémeš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g tvaroh
    • 180
      g moučkový cukr
    • 5
      dl mléko
    • 5
      ks žloutek
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 2
      lžíce maizena
  • Sníh
    • 5
      ks bílek
    • 5
      lžíce cukr krystal

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto dobře rozválíme, dáme na plech a zdvihneme při okrajích. Z tvarohu, moučkového cukru, mléka, žloutků, maizeny, oleje a vanilkového cukru vyšleháme tekutou hmotu, kterou vilijeme na těsto a zarovnáme. Dáme péct do trouby a po upečení nalijeme na horní tvarohovou vrstvu sníh z bílků a cukru. Dáme vychladnout a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosový krémeš

Kokosový krémeš

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Krémeš od neterky

Krémeš od neterky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kateřina Candrová | 13. 8. 2009 20:55

    Výborné.

  • Zdena z JM | 23. 2. 2007 06:17

    Výborný a jednoduchý moučník.Akorát toho oleje jsem dala do tvarohu asi jen 2 lžíce.Jinak toho tekutého tvarohu se nebojte,po upečení a vychladnutí díky maizeně krásně ztuhne.Se sněhem jsem dala moučník ještě asi na 10 min.do trouby,dokud nezezlátnul.Dávám 1.

  • Jitulka | 2. 6. 2006 17:14

    Tak jsem to riskla a pustila se do toho na vlastní pěst, povedlo se ;o)! Výsledek mě překvapil, je to zase něco jiného a je to vynikající!!!Ubrala jsem mléka i cukru, přišlo mi to už dost tekuté ;o) maizenu jsem vyměnila za vanilkový pudink a tvarohovou směs jsem posypala kompotem z mandarinek a ananasu. Výborné!! Vřele doporučuji ...1

  • Jitulka | 1. 6. 2006 15:34

    Mmmm to musí být dobrota :o) jak velký plech jste použili a na kolik stupňů se peče? Nemám s listovým těstem ještě zkušenosti, děkuji

  • Di | 31. 5. 2006 13:40

    Tučnost tvarohu nerozhoduje, ale měl by být jemný z krabičky.

  • Anonym | 31. 5. 2006 13:04

    Mozem pouzit tvaroh bez tuku, ci radsej hrudkovity? Ada

  • Anonym | 1. 2. 2006 12:39

    Maizena je kukuřičný škrob

  • Pavlinka | 23. 10. 2005 21:31

    teda to je super, kremes delavala moje teta a ja se po nem vzdycky mohla utlouct, jenze ja nemela recept. Hned bych ho vyzkousela, ale nevim, co je maizena, mohla byste mi poradit?

  • Jana z VM | 30. 5. 2005 09:23

    Tak jsem krémeš vyzkoušela. Dělala jsem ho pro diabetika, takže s umělým sladidlem a je moc dobrý !! Do tvarohové náplně jsem zamíchala mražený červený rybíz a sníh jsem dala zapéct. Příště jej zkusím s normálním cukrem, to bude ještě lepší. Dávám 1 !! Díky za recept.

  • Jana z VM | 18. 5. 2005 12:04

    Do prčic, teď jsem nalákaná i já !! Přečetla jsem všechny komentáře a mám hroznou chuť to vyzkoušet! Tento víkend muž mám ale naplánovanou buchtičku s rebarborou, takže až za týden. Už se těším!!

  • Evík | 18. 5. 2005 09:52

    Tak jste mě nalákali,že to dnes vyzkouším.Dám vědět jak to dopadlo.Zdravím.

  • Di | 18. 5. 2005 08:24

    Tento koláč dělám již několik let, máme ho moc rádi. Sníh však dávám skutečně zapéct - cca na 10 minut, aby se zpevnil a napovrchu zezlátl.

  • Jana H. | 19. 2. 2005 19:11

    Sakra paní Věro, proč jste to sem dávala, já se snad upeču. Rodine to chutná víc jak tiramisu po česku a jak co jiné. Na konec je poliju ještě čokoládovou polevou. Stejně mám radost, že jim chutná. Dík.Jana

  • Jana H. | 28. 9. 2004 17:43

    Příště ho zapéct dám, protože sníh trochu " pustil". Ale jinak ,zejména dceři, moc chutnal. Chuťově výborný. Už nezbyl. Zdravím.

  • ANNA Š. | 28. 9. 2004 12:06

    Prosím o sdělení ten bílek s cukrem se už nedává zapéct? Nechá se jen zaschnout a jak dlouho? Děkují.

  • Jana H. | 26. 9. 2004 17:59

    Pro paní Věru. Vynikající, na sníh jsem dala ještě čokoládovou polevu. Nemá chybu. Co znamená "krémeš". Dík.

  • Jana H. | 24. 9. 2004 20:54

    Budu ho péct v neděli po srazu ze zákl.školy po 42letech, tak to snad dopadne dobře. Určitě dám paní Věro vedět.

  • Věra | 23. 9. 2004 09:27

    Znám tento recept je to vynikající. S pudinkem jsem to nezkoušela ale myslím, že se nemůže nic vážného stát a že pudink je plnohodnotná náhrada. Pokud se podaří dejte vědět. Díky

  • Jana H. | 22. 9. 2004 18:13

    Může se dát místo maizeny stejné množství vanilkového pudingu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Listové těsto Maizena Mléko Moučkový cukr Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr koláč

Fofr koláč

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

Tzaziky

Tzaziky

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Bramboráky se slaninou

Bramboráky se slaninou

Fazolová polévka s domácími flíčky

Fazolová polévka s domácími flíčky

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Kyšková buchta s třešněmi

Kyšková buchta s třešněmi

Doporučujeme

10 minut
Rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

279
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
56
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
44
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
39
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
10 potravin, díky kterým se budete cítit i vypadat mladší
10 potravin, díky kterým se budete cítit i…
9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého břicha. Pozor si dejte i na některé zdravé potraviny!
9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého…
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
AHA.cz Brzo nebudu... Sobota o konci života

Brzo nebudu... Sobota o konci života

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Obléká celebrity na StarDance Tour: Kubelková byla největší výzva, říká návrhářka! A co prozradila na Dykovou?

Obléká celebrity na StarDance Tour: Kubelková byla největší výzva, říká návrhářka! A co prozradila na Dykovou?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Jiří Langmajer oslavil 59. narozeniny: Jedním slovem štěstí, má jasno manželka Adéla Gondíková

Jiří Langmajer oslavil 59. narozeniny: Jedním slovem štěstí, má jasno manželka Adéla Gondíková

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na červen: Kdo se bláznivě zamiluje a koho čeká rozchod?

Velký horoskop lásky na červen: Kdo se bláznivě zamiluje a koho čeká rozchod?

  • Recepty.cz
  • Tvarohový krémeš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact