• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohový koláč s Vitacitem
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový koláč s Vitacitem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový koláč s Vitacitem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 1
      sklenice cukr
    • 1
      sklenice mléko
    • 1
      sklenice rostlinný olej
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 3
      lžíce kakao
    • 1
      ks prášek do pečiva
  • Náplň
    • tvaroh
    • 1
      máslo
    • 6
      lžíce cukr
    • 1
      vanilkový cukr
    • ovoce jahody, maliny
  • Poleva
    • vitacit Malinový, jahodový
    • 2
      ks puding Malinový, jahodový
    • 0,75
      l voda
    • 6
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
Šleháme vejce s cukrem, po vyšlehání přidáme mléko, olej, mouku, kakao a prášek do pečiva a vlijeme na vymazaný a vysypaný vysoký plech. Pečeme cca 15 min. na 200 °C.
2
Tvaroh vyšleháme s máslem a s cukrem. Korpus necháme vychladnout a nahoru rozetřeme tvaroh a poklademe ovocem.
3
Uvaříme pudink z vitacitu a nalejeme na tvarohovou hmotu s ovocem. Dáme vychladit do lednice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový koláč s ovocem s čekankovým sirupem

Tvarohový koláč s ovocem s čekankovým…

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Lehký tvarohový koláč bez mouky ( i cukru)

Lehký tvarohový koláč bez mouky ( i…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Nejezchlebová | 5. 10. 2010 15:08

    Pekla jsem koláč na akci s koleginěmi z práce a dostala jsem velkou pochvalu... Mňam...

  • Di | 26. 9. 2005 07:43

    Já ten džus odzkoušený mám, je to lepší než s Vitacitem. Do tvarohu dávám Heru. Pokud dávám i ovoce, dělám lehkou průsitnou želatinovou polevu, kterou ochutím např. jahodovým tangem.

  • Hanka Brázdová | 23. 9. 2005 20:43

    tento moučník děláme taky a vždycky má velký úspěch. Jen náplň jsme odlehčili-děláme ji ze dvou tvarohů a uvařeného hustého pudinku (2 pudinky na 0,5 litru mléka), cukr podle chuti a trochu rumu. Pokud někdo nechcete dělat polevu z vitacitu, slyšela jsem, že to jde udělat i z 1 litru pomerančového džusu (pak se tam nedává voda:), ale nemám to ozkoušené.

  • Marta | 30. 6. 2005 08:09

    Pokud někde je potřeba moučník polít "želatinou", dělám následující:např.0,5l vody, 0,5l ovocného sirupu,2 pudinkové prášky. Je to stejný poměr jako při vaření pudinku z mléka. Je to rychlé a jednoduché. Sirup a pudink volím podle toho jaké mám ovoce.

  • Kateřina Nováková | 30. 6. 2005 06:57

    Aha, tak se mi podařilo najít, jak se Vitacit vyrábí: kyselina citronová, vitamínu C, cukr, barvivo a aromatická přísada

  • Kateřina Nováková | 30. 6. 2005 06:55

    Osobně si myslím, že Vitacit viděl ovoce tak akorát z rychlíku.Obarvený, ochucený cukr s trochou nějaké sušené šťávy...limonáda v prášku, za totáče jsme to jako děti jedli tak, přímo z ruky...Jestli v júesej máte k dostání nápoj Tang, tak lze myslím nahradit tímto...jen je to větší chemie.

  • Jana Tichá | 29. 6. 2005 22:35

    Nevím, zda se dnes ještě Vitacit vyrábí. Pokud ano, už před 25 lety byl citronový a pomerančový. Já používám Tang, což je prakticky totéž. Prodává se s příchutí citron, pomeranč, jahoda, jablko, broskev a ještě nějaká směs ovoce.

  • Věra Novotna | 29. 6. 2005 22:17

    tyto rozpustné nápoje bývají v mnoha příchutích - jahodová, citronová, pomerančová, jablečná, doporučovala bych raději příchuť kyselejší, aby nebylo vše moc sladké.

  • Jana Hanusova | 29. 6. 2005 19:43

    Vero, dekuji za odpoved, rada bych vedela z jakeho ovoce je ten napoj, abych to mohla nahradit. Pokud muzete odpovedet, pomohlo by mne to. Diky JH

  • Věra Novotna | 29. 6. 2005 10:40

    Vitacit je sušený ovocný nápoj

  • Jana Hanusova | 29. 6. 2005 02:44

    prosim sdelte nekdo co je vitacit. Ziji v usa a rada bych tento moucnik vyzkousela. Dekuji za radu.JH

  • Jana Tichá | 28. 6. 2005 16:19

    Je to vlastně totéž, co je v receptech s Tangem. To ovoce je dobrý nápad.

  • Bája | 28. 6. 2005 16:11

    Tak tohle znám a peču už léta letoucí, akorát nedávám na tvaroh to ovoce. :-) Je to moc dobré, lehké a osvěžující. Je to můj favorit při rodinných oslavách. Píšu jedničku.

  • Eva | 28. 6. 2005 16:02

    je výborný a osvěžující mohu doporučit, používám citrónový vitacit a vanilkový puding

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Vaření Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Máslo Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Vitacit Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá pomazánka s pivem

Ostrá pomazánka s pivem

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Bagely

Bagely

Amorův jablečný řez (koláč)

Amorův jablečný řez (koláč)

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Košíčky s nutelovým krémem

Košíčky s nutelovým krémem

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

24
Klasické lečo
Klasické lečo
24
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…
16
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
15
Zbojnické kolínko
Zbojnické kolínko
14
Hovězí gulášek
Hovězí gulášek

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Tvarohový koláč s Vitacitem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact