tento koláč dělám hodně často je výborný!!!!nejvíc chutná mému přítelovi který na sledké moc není!!!!doporučuji!!!!
Tang používám dokonce i do krému.Je výborný,mírně nakyslý a jemně zabarvený podle toho,jaký použiju.Tang smíchám s cukrem,,množství podle chuti a barvy.Na rolády je to výborné a ještě proložím ovocem.
Recept musím jenom pochválit. Řezy byly vynikající a jen se po nich zaprášilo. Navíc vypadají i esteticky báječně.
Tang jako polevu používám rovněž, doporučuji zkusit také variantu, kdy se do náplně přidá želatina (používám tu na vaječnou tlačenku, ovšem místo v masoxovo-moravankové směsi ji nechávám rozpustit v mléce). Vzniklá směs je sice tekutá, ale když ztuhne, je to pak mňam, mňam...
To je určitě výborný nápad. A pak by se dalo na talířku těsně před podáváním na každou porci nastříknout kopeček šlehačky.
Tang je dobrý nápad, když není Vitacit. na polevu jsem používala také pomerančový džus a už nedávala žádný cukr.A co takhle jahodový tang a tvaroh poklást jahodami?
Tento recept znám pod názvem "Vitacitová buchta" a ja opravdu výborný.Každému moc chtuná. Akorát už dlouho nemůžu sehnat vitacit. Napadlo mě nahradit ho Tangem. Váš recept mě v tom utvrdil. Zkusím to. Díky :-)