• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový dortík s burisony - nepečený

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g burisony
    • 150
      g čokoláda - mléčná
    • olej a moučkový cukr na formu
    • 10
      g želatina
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 80
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
  • Na ozdobu:
    • čokoládová poleva
    • ovoce
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Burisony v misce zalijeme rozpuštěnou čokoládou, promícháme. Dortovou formu vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Na dno rozprostřeme větší část burisonové směsi a necháme „korpus“ ztuhnout. Ze zbylé burisonové hmoty vytvarujeme lžičkou hrudky na pečicí papír nebo potravinářskou folii a necháme též ztuhnout. Želatinu necháme nabobtnat ve 100 ml vody. Pak ji zahřejeme a necháme rozpustit. Tvaroh osladíme, zamícháme a vmícháme do něj dotuha ušlehanou šlehačku a pak i žetatinu. Krém rozetřeme na korpus ve formě, uhladíme a dáme ztuhnout do chladničky.
2
Před podáváním ho ozdobíme hrudkami,ovocem,šlehačkou,pocákáme čokoládou... dle vlastní fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burisony v karamelu

Burisony v karamelu

Kešú řezy s burisony a slunečnicí

Kešú řezy s burisony a slunečnicí

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mimi | 7. 8. 2014 00:31

    wau <3 čekala jsem další tuctový tvarohový dort, ale ten tvůj mě zaujal ;-) Takový recept jsem ještě neviděla. Nemužu se dočkat až ho vyzkouším.

  • blabla | 1. 3. 2014 21:10

    Udělám ho mamce k MDŽ <:-) moje maminka je skvěláááá <3 <3 <3 skusím to a to je mi 11.let :-P

  • Monika | 28. 7. 2011 19:48

    vypedá to skvěle je fajn si ten život trochu osladit :-[

  • Jitka | 12. 5. 2011 07:05

    mňam :-)

  • recepty73
    recepty73 | 8. 11. 2010 11:40

    ...a je to dooobrýýý -že já ----- nefotil už před lety :-(

  • Jarka O. | 8. 11. 2010 11:36

    Kam na to chodíš? To nevypadá marně :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dorty Řezy Dezerty Chlazení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Čokoláda - mléčná Čokoládová poleva Měkký tvaroh Moučkový cukr Olej Ovoce Šlehačka Smetana ke šlehání Vanilkový cukr Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Vinná klobása v bramboráku

Vinná klobása v bramboráku

Nakládané masové kostky dušené na cibuli

Nakládané masové kostky dušené na…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

21
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
16
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
16
Dýňové muffiny
Dýňové muffiny
15
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Tvarohový dort s meruňkovým želé
Tvarohový dort s meruňkovým želé
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Tvarohový dortík
Tvarohový dortík
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Tvarohový chlebík
Tvarohový chlebík
Tvarohový koláč - výborný
Tvarohový koláč - výborný
  • Recepty.cz
  • Tvarohový dortík s burisony - nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact