• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový dortík s burisony - nepečený

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g burisony
    • 150
      g čokoláda - mléčná
    • olej a moučkový cukr na formu
    • 10
      g želatina
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 80
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
  • Na ozdobu:
    • čokoládová poleva
    • ovoce
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Burisony v misce zalijeme rozpuštěnou čokoládou, promícháme. Dortovou formu vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Na dno rozprostřeme větší část burisonové směsi a necháme „korpus“ ztuhnout. Ze zbylé burisonové hmoty vytvarujeme lžičkou hrudky na pečicí papír nebo potravinářskou folii a necháme též ztuhnout. Želatinu necháme nabobtnat ve 100 ml vody. Pak ji zahřejeme a necháme rozpustit. Tvaroh osladíme, zamícháme a vmícháme do něj dotuha ušlehanou šlehačku a pak i žetatinu. Krém rozetřeme na korpus ve formě, uhladíme a dáme ztuhnout do chladničky.
2
Před podáváním ho ozdobíme hrudkami,ovocem,šlehačkou,pocákáme čokoládou... dle vlastní fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burisony v karamelu

Burisony v karamelu

Kešú řezy s burisony a slunečnicí

Kešú řezy s burisony a slunečnicí

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mimi | 7. 8. 2014 00:31

    wau <3 čekala jsem další tuctový tvarohový dort, ale ten tvůj mě zaujal ;-) Takový recept jsem ještě neviděla. Nemužu se dočkat až ho vyzkouším.

  • blabla | 1. 3. 2014 21:10

    Udělám ho mamce k MDŽ <:-) moje maminka je skvěláááá <3 <3 <3 skusím to a to je mi 11.let :-P

  • Monika | 28. 7. 2011 19:48

    vypedá to skvěle je fajn si ten život trochu osladit :-[

  • Jitka | 12. 5. 2011 07:05

    mňam :-)

  • recepty73
    recepty73 | 8. 11. 2010 11:40

    ...a je to dooobrýýý -že já ----- nefotil už před lety :-(

  • Jarka O. | 8. 11. 2010 11:36

    Kam na to chodíš? To nevypadá marně :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dorty Řezy Dezerty Chlazení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Čokoláda - mléčná Čokoládová poleva Měkký tvaroh Moučkový cukr Olej Ovoce Šlehačka Smetana ke šlehání Vanilkový cukr Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Opilé řezy

Opilé řezy

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Pečené fazole

Pečené fazole

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Dvoubarevný roládový pařížský dort

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

72
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Zeleninová polévka s…
53
Řízečky k obědu i na cesty
Řízečky k obědu i na…
37
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na…
35
Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby
Bramborovo-žampionová…
27
Kari kuličky na lilku a rýži
Kari kuličky na lilku a…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Tvarohový dort s meruňkovým želé
Tvarohový dort s meruňkovým želé
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Tvarohový dortík
Tvarohový dortík
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Tvarohový chlebík
Tvarohový chlebík
Tvarohový koláč - výborný
Tvarohový koláč - výborný
  • Recepty.cz
  • Tvarohový dortík s burisony - nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact