• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohový dortík s burisony - nepečený

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
Tvarohový dortík s burisony - nepečený
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g burisony
    • 150
      g čokoláda - mléčná
    • olej a moučkový cukr na formu
    • 10
      g želatina
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 80
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
  • Na ozdobu:
    • čokoládová poleva
    • ovoce
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Burisony v misce zalijeme rozpuštěnou čokoládou, promícháme. Dortovou formu vymažeme olejem a vysypeme moučkovým cukrem. Na dno rozprostřeme větší část burisonové směsi a necháme „korpus“ ztuhnout. Ze zbylé burisonové hmoty vytvarujeme lžičkou hrudky na pečicí papír nebo potravinářskou folii a necháme též ztuhnout. Želatinu necháme nabobtnat ve 100 ml vody. Pak ji zahřejeme a necháme rozpustit. Tvaroh osladíme, zamícháme a vmícháme do něj dotuha ušlehanou šlehačku a pak i žetatinu. Krém rozetřeme na korpus ve formě, uhladíme a dáme ztuhnout do chladničky.
2
Před podáváním ho ozdobíme hrudkami,ovocem,šlehačkou,pocákáme čokoládou... dle vlastní fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burisony v karamelu

Burisony v karamelu

Kešú řezy s burisony a slunečnicí

Kešú řezy s burisony a slunečnicí

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mimi | 7. 8. 2014 00:31

    wau <3 čekala jsem další tuctový tvarohový dort, ale ten tvůj mě zaujal ;-) Takový recept jsem ještě neviděla. Nemužu se dočkat až ho vyzkouším.

  • blabla | 1. 3. 2014 21:10

    Udělám ho mamce k MDŽ <:-) moje maminka je skvěláááá <3 <3 <3 skusím to a to je mi 11.let :-P

  • Monika | 28. 7. 2011 19:48

    vypedá to skvěle je fajn si ten život trochu osladit :-[

  • Jitka | 12. 5. 2011 07:05

    mňam :-)

  • recepty73
    recepty73 | 8. 11. 2010 11:40

    ...a je to dooobrýýý -že já ----- nefotil už před lety :-(

  • Jarka O. | 8. 11. 2010 11:36

    Kam na to chodíš? To nevypadá marně :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dorty Řezy Dezerty Chlazení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Čokoláda - mléčná Čokoládová poleva Měkký tvaroh Moučkový cukr Olej Ovoce Šlehačka Smetana ke šlehání Vanilkový cukr Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty s povidly

Buchty s povidly

Guláš v papiňáku

Guláš v papiňáku

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Roláda se šlehačkou

Roláda se šlehačkou

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Potahovací hmota

Potahovací hmota

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Bílý roládový dort

Bílý roládový dort

Doporučujeme

60 minut
Cuketové cannelloni s ricottou

Cuketové cannelloni s ricottou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

51
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…
47
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
38
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata

Zajímavé články

Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující chuťovka, která se stala letním hitem
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující…
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina, kterou si právě teď můžete nasbírat úplně zadarmo
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina,…
AHA.cz Všechno je jinak! Okolnosti odchodu Boučka

Všechno je jinak! Okolnosti odchodu Boučka

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Kim Cattrall slaví 69. narozeniny! Jak vypadá Samantha ze Sexu ve městě po více než 20 letech?

Kim Cattrall slaví 69. narozeniny! Jak vypadá Samantha ze Sexu ve městě po více než 20 letech?

Ženy.cz Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Blesk.cz Rada hvězdy Na střeše Trana: Vy*** si a bude jasno!

Rada hvězdy Na střeše Trana: Vy*** si a bude jasno!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Tvarohový dort s meruňkovým želé
Tvarohový dort s meruňkovým želé
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Tvarohový dortík
Tvarohový dortík
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Tvarohový chlebík
Tvarohový chlebík
Tvarohový koláč - výborný
Tvarohový koláč - výborný
  • Recepty.cz
  • Tvarohový dortík s burisony - nepečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact