• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohovo-pomerančový krém
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohovo-pomerančový krém

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohovo-pomerančový krém
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks tvaroh vanička
    • 2
      lžíce cukr
    • 3
      ks pomeranč
    • 2
      ks vejce
    • čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Vymačkáme šťávu z pomeranče, smíchame s tvarohem a vymixujeme do hladka s cukrem a žloutky. Potom přidáme ušlehaný tuhý sníh a zapracujeme. Krém vložíme do ozdobných pohárů, zalijeme čokoládovou polevou (rozpuštěná čokoláda s kouskem másla, nebo hotová čokoládová poleva) a ozdobíme kousky pomeranče. Necháme v lednici přibližně hodinu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Táňa K. | 26. 5. 2009 19:12

    Recept vyzkoušen. Vajíčka jsem vynechala a ušlehala jsem jen tvaroh, pomeranče a cukr. Bílý cukr jsem nahradila hnědým. Bez vajec to bylo sice trochu řidší, takový trochu koktejl, ale jinak moc dobré. Místo čokoládové polevy jsem přidala banány upravené podle receptu Rumové banány se skořicí. Opět jasná 1.

  • Marie Svobodová | 30. 3. 2009 23:19

    Přesně tak paní Věro, někdy jsme ušlehali jen žloutky s cukrem a mlsali.

  • Věra Štroblová | 30. 3. 2009 08:53

    Když mě bylo tak 14-15 let tak jsem si dělala často pohár tak, že jsem ušlehala žloutky s cukrem do pěny, na to dala ušlehaný bílek s cukrem proložila piškoty a posypala čokoládou..byla to dobrota, no a ještě jsem tady :-)))

  • Jana H. | 29. 3. 2009 17:11

    Když jsem dočítala tento recept, tak jsem si říkala: Vsadím se, že první komentář bude o salmonele...

  • Frantiska :) | 29. 3. 2009 16:56

    priznam se ze uz mi taky prijde unavne, jak se porad pise, ze syrova vejce jsou spatna ... vzdyt nikdo nikoho nenuti je pouzivat. Si ve sve kuchyni delejte co chcete

  • Monika T | 29. 3. 2009 15:01

    myslím, že surové vajcia sú na tejto stránke asi nikdy nekončiaca téma, takže sa vyjadrím len toľko, že Vás tento recept nikto skúšať nenúti a je na každom zvlášť aby si bol vedomý či hrozí z vajec, ktoré máte doma nejaké riziko alebo nie...

  • Marie Fatrlová | 29. 3. 2009 14:49

    Syrová vejce do krému ????? Je to samozřejmě věc názoru, ale já bych Salmonelu neriskovala,snažím se vyhýbat všem pokrmům ze syrových vajec.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dopolední svačina Svačina Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Pomeranč Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá pomazánka s pivem

Ostrá pomazánka s pivem

Játrová čína

Játrová čína

Rybízová pěna

Rybízová pěna

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí

Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Mrkvová polévka I.

Mrkvová polévka I.

Pečené brambory se zeleninou

Pečené brambory se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

236
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
122
Máslové řízky
Máslové řízky
70
Dýňová tortila
Dýňová tortila
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Premiéra seriálu Monyová: Syn zavražděné (†44) přiznal velký stres!

Premiéra seriálu Monyová: Syn zavražděné (†44) přiznal velký stres!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Tvarohovo-pomerančový krém
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact