• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohovo-pomerančový krém
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohovo-pomerančový krém

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohovo-pomerančový krém
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks tvaroh vanička
    • 2
      lžíce cukr
    • 3
      ks pomeranč
    • 2
      ks vejce
    • čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Vymačkáme šťávu z pomeranče, smíchame s tvarohem a vymixujeme do hladka s cukrem a žloutky. Potom přidáme ušlehaný tuhý sníh a zapracujeme. Krém vložíme do ozdobných pohárů, zalijeme čokoládovou polevou (rozpuštěná čokoláda s kouskem másla, nebo hotová čokoládová poleva) a ozdobíme kousky pomeranče. Necháme v lednici přibližně hodinu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový džem (marmeláda)

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

Pomerančový dortík v zeleném oblečku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Táňa K. | 26. 5. 2009 19:12

    Recept vyzkoušen. Vajíčka jsem vynechala a ušlehala jsem jen tvaroh, pomeranče a cukr. Bílý cukr jsem nahradila hnědým. Bez vajec to bylo sice trochu řidší, takový trochu koktejl, ale jinak moc dobré. Místo čokoládové polevy jsem přidala banány upravené podle receptu Rumové banány se skořicí. Opět jasná 1.

  • Marie Svobodová | 30. 3. 2009 23:19

    Přesně tak paní Věro, někdy jsme ušlehali jen žloutky s cukrem a mlsali.

  • Věra Štroblová | 30. 3. 2009 08:53

    Když mě bylo tak 14-15 let tak jsem si dělala často pohár tak, že jsem ušlehala žloutky s cukrem do pěny, na to dala ušlehaný bílek s cukrem proložila piškoty a posypala čokoládou..byla to dobrota, no a ještě jsem tady :-)))

  • Jana H. | 29. 3. 2009 17:11

    Když jsem dočítala tento recept, tak jsem si říkala: Vsadím se, že první komentář bude o salmonele...

  • Frantiska :) | 29. 3. 2009 16:56

    priznam se ze uz mi taky prijde unavne, jak se porad pise, ze syrova vejce jsou spatna ... vzdyt nikdo nikoho nenuti je pouzivat. Si ve sve kuchyni delejte co chcete

  • Monika T | 29. 3. 2009 15:01

    myslím, že surové vajcia sú na tejto stránke asi nikdy nekončiaca téma, takže sa vyjadrím len toľko, že Vás tento recept nikto skúšať nenúti a je na každom zvlášť aby si bol vedomý či hrozí z vajec, ktoré máte doma nejaké riziko alebo nie...

  • Marie Fatrlová | 29. 3. 2009 14:49

    Syrová vejce do krému ????? Je to samozřejmě věc názoru, ale já bych Salmonelu neriskovala,snažím se vyhýbat všem pokrmům ze syrových vajec.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Zákusky Dopolední svačina Svačina Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Pomeranč Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně se špenátem

Vepřová pečeně se špenátem

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Tvarohová buchta tříbarevná

Tvarohová buchta tříbarevná

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Mrkvová pomazánka na chlebíčky

Jednoduchý jablkový koláč

Jednoduchý jablkový koláč

Salátový dresing

Salátový dresing

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Těstoviny s řepou - zapékané

Těstoviny s řepou - zapékané

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

417
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
105
Rybí hranolky z tresky
Rybí hranolky z tresky
81
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
55
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
52
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Natálie Jirásková po konci s Mišíkem: Už je zase šťastná!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Astrolog Jiří Kubík exkluzivně o Jiřím Bartoškovi (†78): Horoskop alfa samce!

Astrolog Jiří Kubík exkluzivně o Jiřím Bartoškovi (†78): Horoskop alfa samce!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Tvarohovo-pomerančový krém
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact