• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Tvarohovo-nektarinkový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohovo-nektarinkový koláč

autor: Tereza Langmajerová
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 12
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohovo-nektarinkový koláč
Tvarohovo-nektarinkový koláč
Tvarohovo-nektarinkový koláč
Tvarohovo-nektarinkový koláč
Tvarohovo-nektarinkový koláč
Tvarohovo-nektarinkový koláč
Tvarohovo-nektarinkový koláč
5fotografií
Nahrát fotku
 

Tento chutný, šťavnatý koláč je plný tvarohu a nektarinek. Určitě si jej zamilujete na první kousnutí. Výborně chutná s kávou nebo čajem.

Suroviny

12 porce
  • Těsto
    • 250
      g hladká mouka
    • 125
      g máslo
    • 40
      g moučkový cukr
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 750
      g tvaroh
    • 2
      ks citron
    • 2
      ks vejce
    • 250
      g smetana
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 600
      g nektarinka
    • 50
      g škrobová moučka

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, másla, cukru, žloutku a špetky soli vypracujte hladké těsto. Dejte ho na půl hodiny do chladu. Tvaroh ušlehejte spolu se zakysanou smetanou, žloutky, cukrem, šťávou a kůrou z citronů. Nakonec vmíchejte tuhý sníh z bílků. Z těsta dejte na stranu třetinu, zbytek vyválejte a dejte na plech. Potřete tvarohovou směsí, poklaďte meruňkami a zbytek vychlazeného těsta nastrouhejte navrch koláče. Dejte ho péct na 45 minut do trouby předehřáté na 175 °C.

RADA: Bublanina a koláče: recepty, které využijete celé léto

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový závin

Tvarohový závin

Tvarohový řez

Tvarohový řez

Tvarohová buchta

Tvarohová buchta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Květen Červen Červenec Srpen Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Nektarinka Škrobová moučka Smetana Sůl Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Žloutek

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová rýže

Šafránová rýže

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Houbové rizoto se sýrem

Houbové rizoto se sýrem

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

678
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
59
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem
45
Dýňová tortila
Dýňová tortila
41
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
37
Papriková krkovice
Papriková krkovice

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Tvarohovo-ananasové řezy
Tvarohovo-ananasové řezy
Tvarohovo-bylinková pomazánka
Tvarohovo-bylinková pomazánka
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Tvarohovo-ořechovo-sněhové řezy
Tvarohovo-ořechovo-sněhové řezy
Tvarohovo-ovocný koláč (nejen) z remosky
Tvarohovo-ovocný koláč (nejen) z remosky
Tvarohovo-povidlové smaženky
Tvarohovo-povidlové smaženky
  • Recepty.cz
  • Tvarohovo-nektarinkový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact