:-! Nevíte zda to nejde dělat i bez rumu :-[ :-\ ........děkuji za odpověd :-)
...tak tohle jsem zrovna dělal už před nějakým časem... ;-) ,ale jinak jsem včera dělal fakt tvaroh na 3 způsoby ;-) :-D
U vás byly tvarohové orgie, ne? tři recepty v jeden den... ;-) :-D <:-)
Nejlepší jsou opravdu teplé(vlažné),druhý den jsou už gumovější a cukr se na nich roztéká.Nabíral jsem lžičkou a šlo to raz-dva!Posílám 1 a foto,na kterém jsou ,,koblížky,, z jedné dávky(asi bez 10-ti kousků:-)-nešlo odolat ).Jiří
Mńam, jako rychlovka, když honí mlsná, je to prima!
Robíme niečo podobné, ale namiesto múky dávame krupičku, tvarujeme guľky, ktoré vyvaríme vo vode, ocedené polejeme maslom a posypeme kakaom so škoricou a práš. cukrom.
Tomuhle receptu, který dělám už řadu let říkáme doma bílé myšky a přidávám do těsta ještě rozinky
Tento recept je náš oblíbený,velice rychlý a chutný.Jen nedávám vanilkový cukr,přidám navíc 2 lžíce rumu a 4 lžíce rozinek.Říkáme tomu smažené myši.
Mńam, mńam.....
Díky za odpověď, tak to už je opravdu lahůdka se šlehačkou a čokládou!! Asi to nechám, až bude rodina pohromadě večer a nebudu to dělat dopředu k obědu na druhý den.:))
Nejlepší jsou skutečně teplé, ideální budou jako víkendová snídaně. Pokud chcete, aby něco zbylo, doporučuju dělat aspoň z dávky a půl. (Recept je můj, bohužel jsem sklerotik a zapomínám odklikávat kolonku pro zobrazení kontaktu)
Paní Jano!! Tento recept jsem viděla v prima vařečce a hned jsem ho vyzkoušela. Nejen, že je to velice rychlá večeře, ale je to moc dobré. V receptu tehdy stálo, že se má jíst teplé.Studené zůstanou měkké, ale jak se smaží v oleji, přece jen ta chuť je horší. Pokud máte mikrovlnku, tak se vůbec nemusíte bát je udělat dopředu. Ale můžu říci, že u nás nestihnou vychladnout. Jen malá poznámka: usmažit menší kousky, obalit v cukru buď s vanilkou nebo skořicovým cukrem a na talíři postříkat šlehačkou a polít čokoládovým topingem.
Dají se tyto smaženky uchovat do druhého dne k obědu?? Nejsou potom už moc tuhé?! Díky za odpověď.