• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové smaženky jako dezert
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové smaženky jako dezert

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové smaženky jako dezert
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hladká mouka
    • 1
      ks tvaroh
    • vanilkový cukr
    • 4
      ks vejce
    • prášek do pečiva
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • rostlinný olej
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Mouku, tvaroh, vanilkový cukr, vejce a prášek do pečiva smícháme, přidáme rum. Těsto nabíráme lžící a pomalu smažíme ve vysoké vrstvě oleje. Při smažení to dost nabude.
2
Po usmažení odsajeme tuk papírovým ubrouskem a obalujeme v moučkovém cukru. Je to velmi rychlá mňamka a děti ji milují.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky II.

Tvarohové smaženky II.

Sýrové smaženky se žampiony

Sýrové smaženky se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana | 25. 7. 2012 15:05

    :-! Nevíte zda to nejde dělat i bez rumu :-[ :-\ ........děkuji za odpověd :-)

  • recepty73
    recepty73 | 8. 11. 2010 10:43

    ...tak tohle jsem zrovna dělal už před nějakým časem... ;-) ,ale jinak jsem včera dělal fakt tvaroh na 3 způsoby ;-) :-D

  • Jarka O. | 8. 11. 2010 10:24

    U vás byly tvarohové orgie, ne? tři recepty v jeden den... ;-) :-D <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 7. 11. 2010 19:07

    1*-nejlepší jsou ještě vlažné :-)

  • recepty 73 | 3. 3. 2010 19:33

    Nejlepší jsou opravdu teplé(vlažné),druhý den jsou už gumovější a cukr se na nich roztéká.Nabíral jsem lžičkou a šlo to raz-dva!Posílám 1 a foto,na kterém jsou ,,koblížky,, z jedné dávky(asi bez 10-ti kousků:-)-nešlo odolat ).Jiří

  • Anonym | 24. 4. 2006 10:14

    Mńam, jako rychlovka, když honí mlsná, je to prima!

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 06:36

    Robíme niečo podobné, ale namiesto múky dávame krupičku, tvarujeme guľky, ktoré vyvaríme vo vode, ocedené polejeme maslom a posypeme kakaom so škoricou a práš. cukrom.

  • Alisia Z. | 13. 2. 2006 19:51

    Tomuhle receptu, který dělám už řadu let říkáme doma bílé myšky a přidávám do těsta ještě rozinky

  • Pavlína Svitáková | 12. 1. 2006 07:49

    Tento recept je náš oblíbený,velice rychlý a chutný.Jen nedávám vanilkový cukr,přidám navíc 2 lžíce rumu a 4 lžíce rozinek.Říkáme tomu smažené myši.

  • Anonym | 30. 12. 2005 12:25

    Mńam, mńam.....

  • Jana z VM | 7. 3. 2005 12:18

    Díky za odpověď, tak to už je opravdu lahůdka se šlehačkou a čokládou!! Asi to nechám, až bude rodina pohromadě večer a nebudu to dělat dopředu k obědu na druhý den.:))

  • Lidka Kábrtová | 7. 3. 2005 12:16

    Nejlepší jsou skutečně teplé, ideální budou jako víkendová snídaně. Pokud chcete, aby něco zbylo, doporučuju dělat aspoň z dávky a půl. (Recept je můj, bohužel jsem sklerotik a zapomínám odklikávat kolonku pro zobrazení kontaktu)

  • as | 7. 3. 2005 10:53

    Paní Jano!! Tento recept jsem viděla v prima vařečce a hned jsem ho vyzkoušela. Nejen, že je to velice rychlá večeře, ale je to moc dobré. V receptu tehdy stálo, že se má jíst teplé.Studené zůstanou měkké, ale jak se smaží v oleji, přece jen ta chuť je horší. Pokud máte mikrovlnku, tak se vůbec nemusíte bát je udělat dopředu. Ale můžu říci, že u nás nestihnou vychladnout. Jen malá poznámka: usmažit menší kousky, obalit v cukru buď s vanilkou nebo skořicovým cukrem a na talíři postříkat šlehačkou a polít čokoládovým topingem.

  • Jana z VM | 7. 3. 2005 09:32

    Dají se tyto smaženky uchovat do druhého dne k obědu?? Nejsou potom už moc tuhé?! Díky za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Smažení Vánoce Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hnědý rum Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná se sýrovou kůrčičkou

Sekaná se sýrovou kůrčičkou

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Blesková "svíčková" z kuřecích prsou

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

24
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík
19
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Dýňové karí se špenátem…
17
Lívance
Lívance
14
Domácí čokoládová granola
Domácí čokoládová granola
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Tvarohové řezy trojbarevné
Tvarohové řezy trojbarevné
Tvarohové smaženky
Tvarohové smaženky
Tvarohové smaženky II.
Tvarohové smaženky II.
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
  • Recepty.cz
  • Tvarohové smaženky jako dezert
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact