• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové smaženky jako dezert
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové smaženky jako dezert

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové smaženky jako dezert
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hladká mouka
    • 1
      ks tvaroh
    • vanilkový cukr
    • 4
      ks vejce
    • prášek do pečiva
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • rostlinný olej
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Mouku, tvaroh, vanilkový cukr, vejce a prášek do pečiva smícháme, přidáme rum. Těsto nabíráme lžící a pomalu smažíme ve vysoké vrstvě oleje. Při smažení to dost nabude.
2
Po usmažení odsajeme tuk papírovým ubrouskem a obalujeme v moučkovém cukru. Je to velmi rychlá mňamka a děti ji milují.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky II.

Tvarohové smaženky II.

Sýrové smaženky se žampiony

Sýrové smaženky se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana | 25. 7. 2012 15:05

    :-! Nevíte zda to nejde dělat i bez rumu :-[ :-\ ........děkuji za odpověd :-)

  • recepty73
    recepty73 | 8. 11. 2010 10:43

    ...tak tohle jsem zrovna dělal už před nějakým časem... ;-) ,ale jinak jsem včera dělal fakt tvaroh na 3 způsoby ;-) :-D

  • Jarka O. | 8. 11. 2010 10:24

    U vás byly tvarohové orgie, ne? tři recepty v jeden den... ;-) :-D <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 7. 11. 2010 19:07

    1*-nejlepší jsou ještě vlažné :-)

  • recepty 73 | 3. 3. 2010 19:33

    Nejlepší jsou opravdu teplé(vlažné),druhý den jsou už gumovější a cukr se na nich roztéká.Nabíral jsem lžičkou a šlo to raz-dva!Posílám 1 a foto,na kterém jsou ,,koblížky,, z jedné dávky(asi bez 10-ti kousků:-)-nešlo odolat ).Jiří

  • Anonym | 24. 4. 2006 10:14

    Mńam, jako rychlovka, když honí mlsná, je to prima!

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 06:36

    Robíme niečo podobné, ale namiesto múky dávame krupičku, tvarujeme guľky, ktoré vyvaríme vo vode, ocedené polejeme maslom a posypeme kakaom so škoricou a práš. cukrom.

  • Alisia Z. | 13. 2. 2006 19:51

    Tomuhle receptu, který dělám už řadu let říkáme doma bílé myšky a přidávám do těsta ještě rozinky

  • Pavlína Svitáková | 12. 1. 2006 07:49

    Tento recept je náš oblíbený,velice rychlý a chutný.Jen nedávám vanilkový cukr,přidám navíc 2 lžíce rumu a 4 lžíce rozinek.Říkáme tomu smažené myši.

  • Anonym | 30. 12. 2005 12:25

    Mńam, mńam.....

  • Jana z VM | 7. 3. 2005 12:18

    Díky za odpověď, tak to už je opravdu lahůdka se šlehačkou a čokládou!! Asi to nechám, až bude rodina pohromadě večer a nebudu to dělat dopředu k obědu na druhý den.:))

  • Lidka Kábrtová | 7. 3. 2005 12:16

    Nejlepší jsou skutečně teplé, ideální budou jako víkendová snídaně. Pokud chcete, aby něco zbylo, doporučuju dělat aspoň z dávky a půl. (Recept je můj, bohužel jsem sklerotik a zapomínám odklikávat kolonku pro zobrazení kontaktu)

  • as | 7. 3. 2005 10:53

    Paní Jano!! Tento recept jsem viděla v prima vařečce a hned jsem ho vyzkoušela. Nejen, že je to velice rychlá večeře, ale je to moc dobré. V receptu tehdy stálo, že se má jíst teplé.Studené zůstanou měkké, ale jak se smaží v oleji, přece jen ta chuť je horší. Pokud máte mikrovlnku, tak se vůbec nemusíte bát je udělat dopředu. Ale můžu říci, že u nás nestihnou vychladnout. Jen malá poznámka: usmažit menší kousky, obalit v cukru buď s vanilkou nebo skořicovým cukrem a na talíři postříkat šlehačkou a polít čokoládovým topingem.

  • Jana z VM | 7. 3. 2005 09:32

    Dají se tyto smaženky uchovat do druhého dne k obědu?? Nejsou potom už moc tuhé?! Díky za odpověď.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Smažení Vánoce Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hnědý rum Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Boršč

Boršč

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Pikantní škvarková pomazánka nejen na…

Pletýnky, uzly

Pletýnky, uzly

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

223
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
53
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
52
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
34
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Tvarohové řezy trojbarevné
Tvarohové řezy trojbarevné
Tvarohové smaženky
Tvarohové smaženky
Tvarohové smaženky II.
Tvarohové smaženky II.
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
  • Recepty.cz
  • Tvarohové smaženky jako dezert
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact