Tvaroh smíchám s vanilkovým cukrem a medem. Nakrájím si veku na 1 cm plátky a potřu připraveným tvarohem, přiklopím dva plátky veky k sobě, obalím ve vajíčku a strouhance a do zlatova osmažím.
Výborné!S tím medem to nemá chybu.Neobaloval jsem v cukru,jen pocukroval a dal kopeček oslazeného tvarohu.
Lenka Chourová
|18. 10. 2005 08:26
Tyto smaženky dělám. Jsou moc dobré, dětem chutnaji. Obaluji jen ve vajíčku a hned dávám smažit. Protože jsou smaženky vysoké, smažím je v kastrůlku, do kterého dám větší vrstvu oleje tak, aby se dobře osmažili. Tímto způsobem nespotřebuji litry oleje jako např. do friťáku.
Evík
|24. 5. 2005 12:42
Znám taky.Dají se jíst teplé i studené.Studené zdobím šlehačkou a ovocem (jahody,mandarinky).Pokládam je po usmažení na ubrousek,aby nebyly tak mastné.Všem doporučuju.Je to rychlé a dobré.:-))