• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g tvaroh
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • moučkový cukr
    • 1
      ks tuk Rama, máslo

Postup přípravy receptu

1
Zaděláme těsto smícháním tvarohu, mouky, tuku. Rozválíme na plát cca 3-5 mm silný. Vykrojíme čtverečky cca 6x6 cm.
2
Dáme lžičku marmelády, přeložíme do trojúhelníku, dobře utěsníme.
3
Pečeme na suchém plechu do růžova.
4
Ještě horké obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
5
Když dáme místo tvarohu jakýkoliv tavený sýr, můžeme z těsta vykrajovat tyčinky, či malé tvary, potřít vajíčkem a posypam kmínem, sýrem, solí, sezamem....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Teplé jednohubky na slano i sladko

Teplé jednohubky na slano i sladko

Závin z listového těsta na slano

Závin z listového těsta na slano

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jofree | 30. 9. 2018 23:14

    satecky jsou vynikajici..doporucuji upéct..chtěl jsem sem dat zdokumentovane fotečky ale zjistil jsem ze je tu podporovany format jen png a jpg..ja mam bojuzel jiny..pokud budete chti videt rad poslu.. =)

  • Alena | 25. 2. 2014 11:26

    Já dělám z hladké mouky. Jsou výborné.

  • gabriela matějíčková | 3. 3. 2007 14:15

    Včera jsem pekla,jen se po nich zaprášilo a to jsem myslela, že si dáme ještě k snídani bohužel.Příště udělám dvojitou dávku.Děkuji za recept

  • Anonym | 2. 3. 2007 07:16

    Díky. Výborné. Jana

  • Světlana Čelechovská | 1. 3. 2007 13:09

    ...kouzlo tohoto těsta je, že všeho je stejně - mouka, tuk, tvaroh (sýr)...a nic víc...a dá se s tím dělat úplně všechno (no - tak dobře, úplně všechno ne) :o)...opravdu stojí za vyzkoušení...fakt je to dobrý a rychlovka...jak na slano tak na sladko...

  • Katula | 1. 3. 2007 10:46

    Jsem začátečnice v kuchyni - pokud tedy nejde o vybílení ledničky :o). Takže se ptám - nepoužívají se vejce?

  • bramborka | 28. 2. 2007 20:58

    Já vím moc dobře že nikdo není vševědoucí,já jen že toto mimochodem skvělé těsto,které sama používám,jsme tu už i probírali právě ohledně různorodosti náplní.Tak už mlčím:-)

  • Míša | 28. 2. 2007 15:10

    Děláváme je s povidlama a je to bezkonkurenčně nejlepší:) Marmeláda má tendenci vytékat, což povidla nedělají. Nepoužívejte ale domácí..

  • Světlana Čelechovská | 28. 2. 2007 14:55

    Bramborko, opravdu není čas všechny recepty probíhat a myslím si, že když sem někdo "vleze" sem-tam, že si projde jen některé recepty a je rád, že ten-který najde...vždyť se tolik nestalo

  • Simča Sládková | 28. 2. 2007 14:33

    Děvčata, ale to se někdy nedá... tedy myslím vyhledat, zda tu recept je. Tuhle jsem chtěla něco vložit a chtěla jsem ověřit, zda je již recept vložen.... Zadala jsem do vyhledavače hlavní ingredienci - a vyskočilo mi asi 300 receptů. FAKT nemám čas pročítat tolik receptů. Pak jsem dala hledat tuto ingredienci v kategorii Moučník - recept tam nebyl, tak jsem ho vložila.... a po čase jsem našla skoro stejný v receptech "Pokrmy z mléka / sýra"...

  • Gábina Houšková | 28. 2. 2007 08:39

    to znám, je to moc dobré

  • Danka Snášelová | 27. 2. 2007 22:48

    bramborko, tak proč si na chvíli nesednete vy a nenapíšete pod kterým pořadovým číslem je uvedený recept? Je hodně podobných receptů, jenomže mají jiný název.To má zadavatel receptu číst všechny recepty ? Celý obsah? To nemyslíte přece vážně.

  • Zuzana Nováková | 27. 2. 2007 15:35

    Z tohoto těsta dělám i výborný štrůdl.

  • Irena Klasová | 27. 2. 2007 15:03

    Super nápad, mamka má v pátek sedmdesátku, tak se receptík bude hodit:-), děkuji

  • bramborka | 27. 2. 2007 14:11

    Proč si někdo nachvíli nesedne a nemrkne jestli recept který chce zadat,zde už není???!!

  • Jarka Dvořáková | 27. 2. 2007 12:58

    Peču je taky, je to rychlé, dobré a dlouho to vydrží. Stojí za vyzkoušení. Dávám za 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Zákusky Nejlepší dezerty
Chuťovky Moučníky Zákusky Pečení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Moučkový cukr Polohrubá mouka Tuk Tvaroh Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kanadský králík

Kanadský králík

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Vdolky - rozpeky

Vdolky - rozpeky

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

64
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
57
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
22
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové taštičky s povidly a mákem
Tvarohové taštičky s povidly a mákem
Tvarohové těsto na slano i sladko
Tvarohové těsto na slano i sladko
Tvarohovec
Tvarohovec
  • Recepty.cz
  • Tvarohové šátečky na sladko i na slano
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact