• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g tvaroh
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • moučkový cukr
    • 1
      ks tuk Rama, máslo

Postup přípravy receptu

1
Zaděláme těsto smícháním tvarohu, mouky, tuku. Rozválíme na plát cca 3-5 mm silný. Vykrojíme čtverečky cca 6x6 cm.
2
Dáme lžičku marmelády, přeložíme do trojúhelníku, dobře utěsníme.
3
Pečeme na suchém plechu do růžova.
4
Ještě horké obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
5
Když dáme místo tvarohu jakýkoliv tavený sýr, můžeme z těsta vykrajovat tyčinky, či malé tvary, potřít vajíčkem a posypam kmínem, sýrem, solí, sezamem....
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Teplé jednohubky na slano i sladko

Teplé jednohubky na slano i sladko

Závin z listového těsta na slano

Závin z listového těsta na slano

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jofree | 30. 9. 2018 23:14

    satecky jsou vynikajici..doporucuji upéct..chtěl jsem sem dat zdokumentovane fotečky ale zjistil jsem ze je tu podporovany format jen png a jpg..ja mam bojuzel jiny..pokud budete chti videt rad poslu.. =)

  • Alena | 25. 2. 2014 11:26

    Já dělám z hladké mouky. Jsou výborné.

  • gabriela matějíčková | 3. 3. 2007 14:15

    Včera jsem pekla,jen se po nich zaprášilo a to jsem myslela, že si dáme ještě k snídani bohužel.Příště udělám dvojitou dávku.Děkuji za recept

  • Anonym | 2. 3. 2007 07:16

    Díky. Výborné. Jana

  • Světlana Čelechovská | 1. 3. 2007 13:09

    ...kouzlo tohoto těsta je, že všeho je stejně - mouka, tuk, tvaroh (sýr)...a nic víc...a dá se s tím dělat úplně všechno (no - tak dobře, úplně všechno ne) :o)...opravdu stojí za vyzkoušení...fakt je to dobrý a rychlovka...jak na slano tak na sladko...

  • Katula | 1. 3. 2007 10:46

    Jsem začátečnice v kuchyni - pokud tedy nejde o vybílení ledničky :o). Takže se ptám - nepoužívají se vejce?

  • bramborka | 28. 2. 2007 20:58

    Já vím moc dobře že nikdo není vševědoucí,já jen že toto mimochodem skvělé těsto,které sama používám,jsme tu už i probírali právě ohledně různorodosti náplní.Tak už mlčím:-)

  • Míša | 28. 2. 2007 15:10

    Děláváme je s povidlama a je to bezkonkurenčně nejlepší:) Marmeláda má tendenci vytékat, což povidla nedělají. Nepoužívejte ale domácí..

  • Světlana Čelechovská | 28. 2. 2007 14:55

    Bramborko, opravdu není čas všechny recepty probíhat a myslím si, že když sem někdo "vleze" sem-tam, že si projde jen některé recepty a je rád, že ten-který najde...vždyť se tolik nestalo

  • Simča Sládková | 28. 2. 2007 14:33

    Děvčata, ale to se někdy nedá... tedy myslím vyhledat, zda tu recept je. Tuhle jsem chtěla něco vložit a chtěla jsem ověřit, zda je již recept vložen.... Zadala jsem do vyhledavače hlavní ingredienci - a vyskočilo mi asi 300 receptů. FAKT nemám čas pročítat tolik receptů. Pak jsem dala hledat tuto ingredienci v kategorii Moučník - recept tam nebyl, tak jsem ho vložila.... a po čase jsem našla skoro stejný v receptech "Pokrmy z mléka / sýra"...

  • Gábina Houšková | 28. 2. 2007 08:39

    to znám, je to moc dobré

  • Danka Snášelová | 27. 2. 2007 22:48

    bramborko, tak proč si na chvíli nesednete vy a nenapíšete pod kterým pořadovým číslem je uvedený recept? Je hodně podobných receptů, jenomže mají jiný název.To má zadavatel receptu číst všechny recepty ? Celý obsah? To nemyslíte přece vážně.

  • Zuzana Nováková | 27. 2. 2007 15:35

    Z tohoto těsta dělám i výborný štrůdl.

  • Irena Klasová | 27. 2. 2007 15:03

    Super nápad, mamka má v pátek sedmdesátku, tak se receptík bude hodit:-), děkuji

  • bramborka | 27. 2. 2007 14:11

    Proč si někdo nachvíli nesedne a nemrkne jestli recept který chce zadat,zde už není???!!

  • Jarka Dvořáková | 27. 2. 2007 12:58

    Peču je taky, je to rychlé, dobré a dlouho to vydrží. Stojí za vyzkoušení. Dávám za 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Zákusky Nejlepší dezerty
Chuťovky Moučníky Zákusky Pečení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Moučkový cukr Polohrubá mouka Tuk Tvaroh Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr koláč

Fofr koláč

Šťáva z malin, jahod apod.

Šťáva z malin, jahod apod.

Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Květákové placičky se schwarzwaldskou šunkou

Květákové placičky se schwarzwaldskou…

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

172
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
44
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
38
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
32
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
29
Jablečný koláč z remosky ala štrůdl
Jablečný koláč z remosky…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Tvarohové taštičky s povidly a mákem
Tvarohové taštičky s povidly a mákem
Tvarohové těsto na slano i sladko
Tvarohové těsto na slano i sladko
Tvarohovec
Tvarohovec
  • Recepty.cz
  • Tvarohové šátečky na sladko i na slano
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact