• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohové rohlíky
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové rohlíky

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové rohlíky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks rohlík
    • 500
      g tvaroh
    • 1
      dl mléko
    • 3
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • olej
    • rozinky
  • Palačinkové těsto
    • 3
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • polohrubá mouka
    • moučkový cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Rohlíky podélně rozkrojíme, měkkou část vydlabeme.
2
Na náplň prolisujeme tvaroh (nebo použijeme jemný), vejce, vanilkový a práškový cukr, rozinky.
3
Vydlabané poloviny rohlíků zlehka namočíme v mléce (jen vypláchnout, aby se nerozmočily) a náplní naplníme.
4
Obalujeme je v hustějším palačinkovém těstě a smažíme z oboou stran.
5
Podáváme teplé, posypané práškovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé rohlíky plněné vanilkovým pudinkem

Rychlé rohlíky plněné vanilkovým…

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí špaldové rohlíky

Domácí špaldové rohlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • eva | 31. 10. 2005 14:05

    oooo...tak to bola pochutka...mali sme dobry, domaci tvaroh... super rohlicky...vdaka

  • Tereza Jarčušková | 31. 10. 2005 08:19

    Áno, ten recept poslala do časopisu Život jedna pani asi pred 25 rokmi, mám tie recepty zviazané. Potom to ktosi poslal pánu Novotnému a vylepšil to o tie marhule. Skúšala som to aj takto, ale nám doma to lepšie chutí bez marhulí. Takže to robíme podľa pôvodného receptu.

  • Naďa Bartůňková | 27. 10. 2005 13:42

    Někde jsem četla, že na tvaroh ještě dávali kompotované meruňky. Taky mňam :o) Naďa

  • Tereza Jarčušková | 27. 10. 2005 07:10

    Rožky je lepšie kúpiť deň vopred, nemusia byť tvrdé. Do mlieka namáčajte skutočne len na okamih, vlastne len vypláchnuť. Nepripravujte ich dopredu všetky, stačí postupne toľko, koľko vám vojde na panvicu pri vyprážaní, aby sa vám nerozmáčali. Cestíčko hustejšie.

  • Irma Hlávková | 23. 10. 2005 23:04

    to musím taky vyzkoušet...

  • lulup | 23. 10. 2005 11:22

    asi tvrdsi ne, aby se zase daly vydlabat, ja tenhle recept taky zkusim...

  • airan | 21. 10. 2005 13:51

    Jak je tam tvaroh, tak neodolam...jen by me zajimalo, ty rohliky musi byt asi tvrde, ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Svačina Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Rohlík Rozinky Sůl Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Zapékané těstoviny II.

Zapékané těstoviny II.

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Slaný řecký koláč

Slaný řecký koláč

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Malý korpus

Malý korpus

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

61
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
47
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…
44
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
44
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
43
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

Jennifer Lopezové šili nos! Zranění kvůli předávání cen

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

  • Recepty.cz
  • Tvarohové rohlíky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact