• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy s čokoládou

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 2
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 200
      g cukr krystal
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 4
      lžíce kakao
  • Náplň
    • 500
      g tvaroh
    • 150
      g moučkový cukr
    • 200
      g máslo
    • 1
      balení vanilkový cukr
  • Poleva
    • 1
      ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Žloutky s cukrem ušleháme nebo utřeme na hustý krém, přidáme mléko, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Dobře promícháme a nakonec opatrně promícháme tuhý sníh z bílků.
2
Upečeme na vymaštěném, hrubou moukou vysypaném plechu nebo v dortové formě. Mezitím šlehačem zpracujeme tvaroh s cukrem a máslem na hladký krém. Hotový krém natřeme na vychladlé těsto, necháme v chladu ztuhnout a polijeme rozehřátou čokoládou na vaření. Zdobíme dle fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dada | 12. 9. 2014 16:12

    akorat by me docela zajimalo na kolik stupnu a na jak dlouho se to ma pect ?

  • Rianki | 20. 6. 2012 17:59

    Nejlepší tvarohové řezy, jaké jsem kdy jedla <3

  • Kristýna Novotná | 29. 11. 2009 13:39

    Řezy jsou velmi dobré. Tvaroh jsem vyšlehala s 200 g zakysané smetany, aby to bylo o něco dietnější :)

  • Milada Růžková | 28. 3. 2008 12:17

    Je moc dobrý, akorád bych chtěla vidět, jal utřete 2 žloutky s 200 g cukru. Musíte tak dát vejce 3-4. Jinek výborný

  • m.cz | 8. 2. 2008 20:19

    Ještě jsem to nepekla, ale vypadá to dobře, jak budu mít čas tak to hned upeču.

  • jitka Mal. | 18. 9. 2007 15:42

    Výborný recept, opravdu jako Míša řezy, ale úspornější ohledně vajec, moje dcera, která není moc moučníková, jedla až měla boule za ušima. Dávám za 1

  • Hela D. | 10. 6. 2007 22:10

    Pro paní Miroslavu Markovou - najděte si recept a komentář na banánové řezy /Margot/.

  • Jana Cz. | 10. 6. 2007 21:59

    Mirko, zkuste po upečení z korpusu strhnout takovou tu slabou kůrčičku, co se vytvoří. Pak by se to už nemělo stávat.

  • Miroslava Marková | 10. 6. 2007 17:49

    Řezy jsou výborné,akorát při krájení-druhý den-se mi odděluje krém od těsta.Poradíte mi prosím někdo, kde dělám při pečení chybu? Děkuji!

  • Táňa K. | 6. 6. 2007 21:17

    Před chvilkou jsem dopekla, ihned ochutnala a moc chválím. Krém jsem udělala ze dvou tvarohů, jedné zakysané smetany a půl kostky másla a je opravdu výborný. Buchta je hned po upečení měkká a až se rozleží, bude ještě lepší.

  • Lucie Hrabcová | 27. 10. 2006 11:46

    Skvělý...vláčňoučký....ale místo čokolády na vaření rozpouštím 2 kaštany....na malý plech z 1/2 dávky....takže na velký plech 3 nebo 4.Je to daleko chutnější.Jsme dva a ten malý plech sníme v cuku letu.Dávám za 1 je to lepší než Míša,protože ty 2 vejce mě potěšili;)

  • VĚRČA | 6. 3. 2006 18:03

    Výborné, ale tvaroh jsem našlehala místo s máslem tak s kysanou smetanou je to odlehčené a přesto dobré.

  • Šárka | 6. 3. 2006 17:59

    opravdu podobné jako Míša řezy a moc výborné, syn nemusí sladké ale tyhle řezy mu moc chutnali děkuji za recept.

  • Evča | 28. 9. 2005 14:38

    Podobné jako Míša řezy, ale co se týče vajíček, tak úspornější. Do Míša řezů jich dávám šest.Nabídla jsem tento řez kamarádce a moc jsme si pochutnaly.Určitě jsem ho nepekla naposledy.

  • Alis | 20. 5. 2005 15:35

    Dobré, jako "Dort na lžíce", jenže větší

  • Ivana | 18. 5. 2005 08:01

    Bylo to skvělé a byla to dvojnásobná dávka Dortu na lžíce (když jsem ho zapomněla natřít zavařeninou). Dávám za 1!

  • Anonym | 17. 5. 2005 17:07

    Krém jako na klasických Míša řezech - chutné, ale nic nového pod sluncem

  • Soňka | 17. 5. 2005 14:45

    Děkuji za inspiraci, moc výborné, včera jsem napekla dva plechy, tvaroh nemá chybu, je to lepší než krém z másla.Dětem moc chutnalo.

  • Anonym | 4. 1. 2005 16:34

    Pořád čekám, že napíšeš jak se to povedlo a ono nic.Zdenka

  • Magda | 12. 8. 2004 12:29

    Po přečtení jsem se rozhodla, že tyto řezy udělám příteli zítra k narozeninám, které slaví 13.8. Protože je spíše na maso a sladké mu chutná jen výjimečně, sama jsem zvědavá, co na to řekne. Potom napíšu ;o)

  • Marta | 15. 6. 2004 10:04

    řezy jsou výborné, moc nám to chutnalo! Manžel je velmi kriticky co se týče pečených dobrot a tímhle jsem mu udělala radost, takže děkuji autorce za recept!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Dušený květák babičky Schwarzové

Dušený květák babičky Schwarzové

Lovecké řízky

Lovecké řízky

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Olejová bábovka VII.

Olejová bábovka VII.

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Perník s kokosem

Perník s kokosem

Ovesná kaše s banánem

Ovesná kaše s banánem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
21
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
21
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact