• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy s čokoládou

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 2
      dl mléko
    • 2
      ks vejce
    • 200
      g cukr krystal
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 4
      lžíce kakao
  • Náplň
    • 500
      g tvaroh
    • 150
      g moučkový cukr
    • 200
      g máslo
    • 1
      balení vanilkový cukr
  • Poleva
    • 1
      ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Žloutky s cukrem ušleháme nebo utřeme na hustý krém, přidáme mléko, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Dobře promícháme a nakonec opatrně promícháme tuhý sníh z bílků.
2
Upečeme na vymaštěném, hrubou moukou vysypaném plechu nebo v dortové formě. Mezitím šlehačem zpracujeme tvaroh s cukrem a máslem na hladký krém. Hotový krém natřeme na vychladlé těsto, necháme v chladu ztuhnout a polijeme rozehřátou čokoládou na vaření. Zdobíme dle fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dada | 12. 9. 2014 16:12

    akorat by me docela zajimalo na kolik stupnu a na jak dlouho se to ma pect ?

  • Rianki | 20. 6. 2012 17:59

    Nejlepší tvarohové řezy, jaké jsem kdy jedla <3

  • Kristýna Novotná | 29. 11. 2009 13:39

    Řezy jsou velmi dobré. Tvaroh jsem vyšlehala s 200 g zakysané smetany, aby to bylo o něco dietnější :)

  • Milada Růžková | 28. 3. 2008 12:17

    Je moc dobrý, akorád bych chtěla vidět, jal utřete 2 žloutky s 200 g cukru. Musíte tak dát vejce 3-4. Jinek výborný

  • m.cz | 8. 2. 2008 20:19

    Ještě jsem to nepekla, ale vypadá to dobře, jak budu mít čas tak to hned upeču.

  • jitka Mal. | 18. 9. 2007 15:42

    Výborný recept, opravdu jako Míša řezy, ale úspornější ohledně vajec, moje dcera, která není moc moučníková, jedla až měla boule za ušima. Dávám za 1

  • Hela D. | 10. 6. 2007 22:10

    Pro paní Miroslavu Markovou - najděte si recept a komentář na banánové řezy /Margot/.

  • Jana Cz. | 10. 6. 2007 21:59

    Mirko, zkuste po upečení z korpusu strhnout takovou tu slabou kůrčičku, co se vytvoří. Pak by se to už nemělo stávat.

  • Miroslava Marková | 10. 6. 2007 17:49

    Řezy jsou výborné,akorát při krájení-druhý den-se mi odděluje krém od těsta.Poradíte mi prosím někdo, kde dělám při pečení chybu? Děkuji!

  • Táňa K. | 6. 6. 2007 21:17

    Před chvilkou jsem dopekla, ihned ochutnala a moc chválím. Krém jsem udělala ze dvou tvarohů, jedné zakysané smetany a půl kostky másla a je opravdu výborný. Buchta je hned po upečení měkká a až se rozleží, bude ještě lepší.

  • Lucie Hrabcová | 27. 10. 2006 11:46

    Skvělý...vláčňoučký....ale místo čokolády na vaření rozpouštím 2 kaštany....na malý plech z 1/2 dávky....takže na velký plech 3 nebo 4.Je to daleko chutnější.Jsme dva a ten malý plech sníme v cuku letu.Dávám za 1 je to lepší než Míša,protože ty 2 vejce mě potěšili;)

  • VĚRČA | 6. 3. 2006 18:03

    Výborné, ale tvaroh jsem našlehala místo s máslem tak s kysanou smetanou je to odlehčené a přesto dobré.

  • Šárka | 6. 3. 2006 17:59

    opravdu podobné jako Míša řezy a moc výborné, syn nemusí sladké ale tyhle řezy mu moc chutnali děkuji za recept.

  • Evča | 28. 9. 2005 14:38

    Podobné jako Míša řezy, ale co se týče vajíček, tak úspornější. Do Míša řezů jich dávám šest.Nabídla jsem tento řez kamarádce a moc jsme si pochutnaly.Určitě jsem ho nepekla naposledy.

  • Alis | 20. 5. 2005 15:35

    Dobré, jako "Dort na lžíce", jenže větší

  • Ivana | 18. 5. 2005 08:01

    Bylo to skvělé a byla to dvojnásobná dávka Dortu na lžíce (když jsem ho zapomněla natřít zavařeninou). Dávám za 1!

  • Anonym | 17. 5. 2005 17:07

    Krém jako na klasických Míša řezech - chutné, ale nic nového pod sluncem

  • Soňka | 17. 5. 2005 14:45

    Děkuji za inspiraci, moc výborné, včera jsem napekla dva plechy, tvaroh nemá chybu, je to lepší než krém z másla.Dětem moc chutnalo.

  • Anonym | 4. 1. 2005 16:34

    Pořád čekám, že napíšeš jak se to povedlo a ono nic.Zdenka

  • Magda | 12. 8. 2004 12:29

    Po přečtení jsem se rozhodla, že tyto řezy udělám příteli zítra k narozeninám, které slaví 13.8. Protože je spíše na maso a sladké mu chutná jen výjimečně, sama jsem zvědavá, co na to řekne. Potom napíšu ;o)

  • Marta | 15. 6. 2004 10:04

    řezy jsou výborné, moc nám to chutnalo! Manžel je velmi kriticky co se týče pečených dobrot a tímhle jsem mu udělala radost, takže děkuji autorce za recept!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tvaroh Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Božský koláč

Božský koláč

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Masovo-zeleninová rýže

Masovo-zeleninová rýže

Domácí gyros

Domácí gyros

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

123
Celerový krém
Celerový krém
88
Houbová smaženice s krupičkou
Houbová smaženice s…
68
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty…
29
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Cardi B oznámila čtvrté těhotenství: Kupte si moje nové album, abych měla na plenky!

Cardi B oznámila čtvrté těhotenství: Kupte si moje nové album, abych měla na plenky!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact