• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy po sté
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy po sté

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy po sté
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 160
      g hladká mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 100
      g tuk
    • 50
      g moučkový cukr
    • sůl
    • vanilkový cukr
    • citronová kůra
    • 1
      ks žloutek
  • Piškotové těsto:
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g moučkový cukr
    • citronová kůra
    • 120
      g polohrubá mouka
  • Tvarohová náplň:
    • 250
      g tvaroh
    • citronová kůra
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks bílek
    • pikantní marmeláda
    • 50
      g ořechy (na posypání)

Postup přípravy receptu

1
Připravíme 1. těsto smícháním všech uvedených surovin. Těsto rozválíme a na vymazaném a vysypaném plechu předpečeme. Na předpečené těsto natřeme marmeládu (nešetřím). Opatrně rozetřeme tvarohovou náplň, na ni pak piškotové těsto a na závěr posypeme umletými ořechy ( já ráda vlašskými). Dáme dopéci.
2
Tvarohová náplň: tvaroh, cukr a trochu citr. kůry umícháme a na závěr zlehka přimícháme do tuha ušlehaný sníh.
3
Piškotové těsto: žloutky s cukrem vymícháme do pěny, přidáme trochu citr. kůry, mouku a tuhý sníh z bílků. Vše spolu zlehka promícháme.
4
Peču na větším "dušáku - bábovce", prostě na nějakém malém plechu. Těsto předpékám při 200 °C, při dopékání tak 170 °C.
5
Vím, že tu jsou podobné tvarohové řezy, ale tyto mají trošku jiné složení, proto jsem je sem napsala.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rebelka | 20. 11. 2007 12:21

    Právě jsem vložila do trouby,poreferuji jak chutnalo až se sní,děkuji za recept

  • Gábina H | 11. 10. 2007 14:43

    Díky, vyzkouším, tvaroh máme všichni rádi

  • Ivana Samcová | 11. 10. 2007 10:39

    Gábino, to je můj kámen úrazu, předpékám jen od oka. Pekla jsem při 200°C a až okraje zrůžoví /buchta je na dotyk měkká/. Bylo to za chvilku. Vyndám, opatrně navrstvím další a pak dopékám při 170°C /max./. Ivana

  • Gábina H | 11. 10. 2007 09:38

    Jak dlouho se těsto předpéká?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Citronová kůra Hladká mouka Moučkový cukr Ořechy Pikantní marmeláda Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tuk Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Kávěnky

Kávěnky

Listový závin se špenátem a balkánským sýrem

Listový závin se špenátem a…

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Domácí lučina

Domácí lučina

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

73
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
54
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Ondřej Novotný o hře Kotkové: Nejpromarněnější šance všech dob!

Ondřej Novotný o hře Kotkové: Nejpromarněnější šance všech dob!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy po sté
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact