• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy po sté
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy po sté

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy po sté
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 160
      g hladká mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 100
      g tuk
    • 50
      g moučkový cukr
    • sůl
    • vanilkový cukr
    • citronová kůra
    • 1
      ks žloutek
  • Piškotové těsto:
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g moučkový cukr
    • citronová kůra
    • 120
      g polohrubá mouka
  • Tvarohová náplň:
    • 250
      g tvaroh
    • citronová kůra
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks bílek
    • pikantní marmeláda
    • 50
      g ořechy (na posypání)

Postup přípravy receptu

1
Připravíme 1. těsto smícháním všech uvedených surovin. Těsto rozválíme a na vymazaném a vysypaném plechu předpečeme. Na předpečené těsto natřeme marmeládu (nešetřím). Opatrně rozetřeme tvarohovou náplň, na ni pak piškotové těsto a na závěr posypeme umletými ořechy ( já ráda vlašskými). Dáme dopéci.
2
Tvarohová náplň: tvaroh, cukr a trochu citr. kůry umícháme a na závěr zlehka přimícháme do tuha ušlehaný sníh.
3
Piškotové těsto: žloutky s cukrem vymícháme do pěny, přidáme trochu citr. kůry, mouku a tuhý sníh z bílků. Vše spolu zlehka promícháme.
4
Peču na větším "dušáku - bábovce", prostě na nějakém malém plechu. Těsto předpékám při 200 °C, při dopékání tak 170 °C.
5
Vím, že tu jsou podobné tvarohové řezy, ale tyto mají trošku jiné složení, proto jsem je sem napsala.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • rebelka | 20. 11. 2007 12:21

    Právě jsem vložila do trouby,poreferuji jak chutnalo až se sní,děkuji za recept

  • Gábina H | 11. 10. 2007 14:43

    Díky, vyzkouším, tvaroh máme všichni rádi

  • Ivana Samcová | 11. 10. 2007 10:39

    Gábino, to je můj kámen úrazu, předpékám jen od oka. Pekla jsem při 200°C a až okraje zrůžoví /buchta je na dotyk měkká/. Bylo to za chvilku. Vyndám, opatrně navrstvím další a pak dopékám při 170°C /max./. Ivana

  • Gábina H | 11. 10. 2007 09:38

    Jak dlouho se těsto předpéká?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Citronová kůra Hladká mouka Moučkový cukr Ořechy Pikantní marmeláda Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tuk Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Houbové ragú

Houbové ragú

Rohlíčky s nugátovou náplní

Rohlíčky s nugátovou náplní

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Bryndzová pomazánka II.

Bryndzová pomazánka II.

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

50
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
48
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
39
Lečo s bulgurem a cizrnou
Lečo s bulgurem a cizrnou
17
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy po sté
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact