• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy nepečené

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy nepečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček pudinkový prášek vanilkový
    • 500
      g nízkotučný tvaroh
    • 100
      g cukr
    • 300
      g kompotované ovoce
    • 40
      g želatina

Postup přípravy receptu

1
Do 1/2 l vody vsypeme pudinkový prášek s cukrem a vaříme asi 2 min. Do vlažné hmoty vešleháme tvaroh a želatinu, kterou si připravíme dle návodu, celkem by to mělo být asi 3 dl. Přidáme krájené ovoce a vlijeme do chlebíčkové formy. Necháme do druhého dne ztuhnout. Tento dezert má vysoký obsah bílkovin, je téměř bez tuku a je lehce stravitelný jak pro děti, tak i pro nemocné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Božské košíčky nepečené

Božské košíčky nepečené

Nepečené kokosky

Nepečené kokosky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva | 8. 4. 2008 13:04

    Já jsem to vyzkoušela takto: vzala jsem 340 g plechovku ananasu, slila šťávu (200 ml), rozmíchala v ní pudinkový prášek, mezitím uvařila dalších 200 ml vody s cukrem (dávkování jako na normální pudink, přiznám se, že dávám sladidlo Huxol - 10 tabletek na jeden sáček pudinku a podle mě to chuti nijak nevadí). Uvařila jsem z toho pudinkovou hmotu (celkem 400 ml tekutin), kterou jsem nechala téměř úplně vychladnout. Poté jsem vzala sáček Želatinového ztužovače na jogurty/smetanu/tvaroh... od dr. Oetkera (50 g), rozmíchala v 80 ml vlažné vody, a postupně přimíchala pudinkovou hmotu, nízkotučný tvaroh z vaničky, plechovku ananasu a jako bonus 50 g strouhané čokolády. Napatlala jsem to do skleněné mělké mísy o objemu 1,5 l, vyšlo to akorát. Navrch jsem nasázela piškoty, na které jsem před chvílí (druhý den) celé dílo vyklopila. Ztuhlo to krásně a chuť je výborná... Dávám 1*

  • Kateřina | 20. 3. 2006 09:43

    Já tohle dělám jen z tvarohu ve vaničce, ale bez pudinku.Želatinu připravím podle návodu, ale s menším množstvím vody.Pozor .želatina se nesmí vařit.Nechá se ve vodě chvilku bobtnat a potom se ohřeje asi na 60°C.Když trochu vychladne,postupně ji přimíchávám do tvarohu.Dávám ještě trochu citronové šťavy.Potom naliju do formy a dám do lednice.

  • Ivana K. | 8. 3. 2006 09:54

    Taky mně to neztuhlo a to jsem dala na sáček želatiny jen 2,5 dcl vody. Buď nelze použít tvaroh ve vaničce, což jsem udělala nebo je potřeba udělat hustší pudink. Nevím, chuťově je to dobré, ale jedli jsme to z chlebíčkové formy lžící.

  • Kateřina | 6. 3. 2006 11:30

    Asi jste dala moc tekutin.Já dávám na sáček žalatiny jan 1/4 litru vody.

  • hana b, | 4. 3. 2006 22:25

    dnes jsem to zkousela delat a chutove je to velice vyborne,ale vubec to neztuhlo

  • jitka Mal. | 27. 1. 2006 14:04

    Arta- Ty 3 dl se týkají želatiny, na každém sáčku je návod, já dávám šťávu z kompotu a dolívám vodou, aby celkem bylo 3 dl.

  • Arta | 27. 1. 2006 13:30

    nerozumím máte půl l hmoty ( což je 5 dcl) a vy píšete -celkem by to mělo být 3 dcl ??? jelikož to neznám je to nějak nesrozumitelné.Koukněte na recept.

  • Kateřina | 25. 1. 2006 17:04

    U nás také oblíbené.Já dávám na dno piškoty a dělám to v dortové formě.Rychleji to tuhne. Lze také dělat bez pudinku.

  • Tereza Jarčušková | 25. 1. 2006 11:44

    Výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Syrové Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kompotované ovoce Nízkotučný tvaroh Pudinkový prášek Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Pečený česnek

Pečený česnek

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Sójové kostky na kari

Sójové kostky na kari

Boží milosti F.O.O.D.

Boží milosti F.O.O.D.

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

77
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
72
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
60
Banánové placičky / palačinky
Banánové placičky /…
50
Fazolová polévka se slaninou
Fazolová polévka se…
49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Slovenská 'kopírka' Biancy Censori promluvila: Tak zmatené prohlášení jste nečetli

Slovenská 'kopírka' Biancy Censori promluvila: Tak zmatené prohlášení jste nečetli

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact