• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy nepečené

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy nepečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček pudinkový prášek vanilkový
    • 500
      g nízkotučný tvaroh
    • 100
      g cukr
    • 300
      g kompotované ovoce
    • 40
      g želatina

Postup přípravy receptu

1
Do 1/2 l vody vsypeme pudinkový prášek s cukrem a vaříme asi 2 min. Do vlažné hmoty vešleháme tvaroh a želatinu, kterou si připravíme dle návodu, celkem by to mělo být asi 3 dl. Přidáme krájené ovoce a vlijeme do chlebíčkové formy. Necháme do druhého dne ztuhnout. Tento dezert má vysoký obsah bílkovin, je téměř bez tuku a je lehce stravitelný jak pro děti, tak i pro nemocné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Božské košíčky nepečené

Božské košíčky nepečené

Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

Bílé kokosové kuličky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva | 8. 4. 2008 13:04

    Já jsem to vyzkoušela takto: vzala jsem 340 g plechovku ananasu, slila šťávu (200 ml), rozmíchala v ní pudinkový prášek, mezitím uvařila dalších 200 ml vody s cukrem (dávkování jako na normální pudink, přiznám se, že dávám sladidlo Huxol - 10 tabletek na jeden sáček pudinku a podle mě to chuti nijak nevadí). Uvařila jsem z toho pudinkovou hmotu (celkem 400 ml tekutin), kterou jsem nechala téměř úplně vychladnout. Poté jsem vzala sáček Želatinového ztužovače na jogurty/smetanu/tvaroh... od dr. Oetkera (50 g), rozmíchala v 80 ml vlažné vody, a postupně přimíchala pudinkovou hmotu, nízkotučný tvaroh z vaničky, plechovku ananasu a jako bonus 50 g strouhané čokolády. Napatlala jsem to do skleněné mělké mísy o objemu 1,5 l, vyšlo to akorát. Navrch jsem nasázela piškoty, na které jsem před chvílí (druhý den) celé dílo vyklopila. Ztuhlo to krásně a chuť je výborná... Dávám 1*

  • Kateřina | 20. 3. 2006 09:43

    Já tohle dělám jen z tvarohu ve vaničce, ale bez pudinku.Želatinu připravím podle návodu, ale s menším množstvím vody.Pozor .želatina se nesmí vařit.Nechá se ve vodě chvilku bobtnat a potom se ohřeje asi na 60°C.Když trochu vychladne,postupně ji přimíchávám do tvarohu.Dávám ještě trochu citronové šťavy.Potom naliju do formy a dám do lednice.

  • Ivana K. | 8. 3. 2006 09:54

    Taky mně to neztuhlo a to jsem dala na sáček želatiny jen 2,5 dcl vody. Buď nelze použít tvaroh ve vaničce, což jsem udělala nebo je potřeba udělat hustší pudink. Nevím, chuťově je to dobré, ale jedli jsme to z chlebíčkové formy lžící.

  • Kateřina | 6. 3. 2006 11:30

    Asi jste dala moc tekutin.Já dávám na sáček žalatiny jan 1/4 litru vody.

  • hana b, | 4. 3. 2006 22:25

    dnes jsem to zkousela delat a chutove je to velice vyborne,ale vubec to neztuhlo

  • jitka Mal. | 27. 1. 2006 14:04

    Arta- Ty 3 dl se týkají želatiny, na každém sáčku je návod, já dávám šťávu z kompotu a dolívám vodou, aby celkem bylo 3 dl.

  • Arta | 27. 1. 2006 13:30

    nerozumím máte půl l hmoty ( což je 5 dcl) a vy píšete -celkem by to mělo být 3 dcl ??? jelikož to neznám je to nějak nesrozumitelné.Koukněte na recept.

  • Kateřina | 25. 1. 2006 17:04

    U nás také oblíbené.Já dávám na dno piškoty a dělám to v dortové formě.Rychleji to tuhne. Lze také dělat bez pudinku.

  • Tereza Jarčušková | 25. 1. 2006 11:44

    Výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Syrové Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kompotované ovoce Nízkotučný tvaroh Pudinkový prášek Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Masový vývar s petrželovými noky

Masový vývar s petrželovými noky

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Můj dýňový džus

Můj dýňový džus

Vepřové chipsy

Vepřové chipsy

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Pekingské zelí se zálivkou / salát

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

73
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
70
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
25
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
20
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact