• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy "Marta"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy "Marta"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g hera
    • 2
      ks žloutek
    • 5
      lžíce mléko vlažné
    • 100
      g cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 1
      kg měkký tvaroh
    • 1
      l mléko necelý
    • 4
      ks žloutek
    • 300
      g cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink celé, nevařené
  • Bílková hmota
    • 6
      ks bílek
    • 6
      lžíce moučkový cukr
  • Na posypání
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin na těsto uděláme těsto a vtlačíme ho do vymazaného a vysypaného pekáče s vyšším okrajem. Těsto vytlačíme i do stran pekáče, takže nám vznikne taková vanička, do které vlijeme tvarohovou náplň. Náplň je skutečně řídká, ale pečením ztuhne.
2
Pečeme asi 45 minut, podle trouby. Na upečenou buchtu navršíme ušlehaný sníh ze 6 bílků a 6 lžic cukru. Dopékáme ještě asi 10 minut, dokud sněhová hmota neztuhne. U elektrické trouby lze využít horní pečení. Upečený moučník posypeme nastrouhanou čokoládou.
3
Moučník je poměrně vysoký a velmi dobrý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týna | 9. 10. 2007 12:56

    Chválím, jen jsem měla problém s vtlačením těsta do pekáče, tak jsem ho dala do mrazáku a pak ho nastrouhala. Na náplň jsem použila jen 3 tvarohy, 0,75l mléka a 3 žloutky+ostatní uvedené suroviny. Sníh jsem tedy dělala z 5bílků a 5lžic cukru. Čokoládu jsem nestrouhala, přesto měly řezy velký úspěch.

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 19:47

    Tyto řezy peču v pekáči a vysokými okraji. Je to ten největší pekáč , který se mi vejde do trouby.

  • Marsí | 27. 9. 2007 15:39

    Tohle vypadá vážně jedle...jedle jako jedlé...né jedle jako jedle...:-)))))

  • Andra | 27. 9. 2007 14:41

    Aký veľký pekáč? Plnky sa mi zdá dosť aj na veľký plech..

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 14:19

    Děkuji paní Jitce , že odpověděla za mě. Ještě bych chtěla doplnit, že rozstrouhanou čokoládu sypeme na horký moučník.

  • Jitka Holubová | 27. 9. 2007 13:59

    Nevařené pudinky - sáčky vanilkového pudinku (rozmíchá se tvaroh, mléko, žloutky, cukr a pudinkový prášek). Nejsem sice autor, ale podobné řezy peču a jsou opravdu dobré.

  • Marta Bochezová | 27. 9. 2007 11:40

    vypadá to zajímavě

  • lenka | 27. 9. 2007 11:33

    Co znamená nevařené pudinky ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Cukr Hera Kakao Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí perník

Domácí perník

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Čočka žravka

Čočka žravka

Rychlí utopenci

Rychlí utopenci

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Houskový knedlík z domácí pekárny

Houskový knedlík z domácí pekárny

Sušenky brownies

Sušenky brownies

Okoun na másle a kmínu

Okoun na másle a kmínu

Frittata

Frittata

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

84
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
20
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
17
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact