• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy "Marta"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy "Marta"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 100
      g hera
    • 2
      ks žloutek
    • 5
      lžíce mléko vlažné
    • 100
      g cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 1
      kg měkký tvaroh
    • 1
      l mléko necelý
    • 4
      ks žloutek
    • 300
      g cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink celé, nevařené
  • Bílková hmota
    • 6
      ks bílek
    • 6
      lžíce moučkový cukr
  • Na posypání
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin na těsto uděláme těsto a vtlačíme ho do vymazaného a vysypaného pekáče s vyšším okrajem. Těsto vytlačíme i do stran pekáče, takže nám vznikne taková vanička, do které vlijeme tvarohovou náplň. Náplň je skutečně řídká, ale pečením ztuhne.
2
Pečeme asi 45 minut, podle trouby. Na upečenou buchtu navršíme ušlehaný sníh ze 6 bílků a 6 lžic cukru. Dopékáme ještě asi 10 minut, dokud sněhová hmota neztuhne. U elektrické trouby lze využít horní pečení. Upečený moučník posypeme nastrouhanou čokoládou.
3
Moučník je poměrně vysoký a velmi dobrý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týna | 9. 10. 2007 12:56

    Chválím, jen jsem měla problém s vtlačením těsta do pekáče, tak jsem ho dala do mrazáku a pak ho nastrouhala. Na náplň jsem použila jen 3 tvarohy, 0,75l mléka a 3 žloutky+ostatní uvedené suroviny. Sníh jsem tedy dělala z 5bílků a 5lžic cukru. Čokoládu jsem nestrouhala, přesto měly řezy velký úspěch.

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 19:47

    Tyto řezy peču v pekáči a vysokými okraji. Je to ten největší pekáč , který se mi vejde do trouby.

  • Marsí | 27. 9. 2007 15:39

    Tohle vypadá vážně jedle...jedle jako jedlé...né jedle jako jedle...:-)))))

  • Andra | 27. 9. 2007 14:41

    Aký veľký pekáč? Plnky sa mi zdá dosť aj na veľký plech..

  • Vlaďka Lišková | 27. 9. 2007 14:19

    Děkuji paní Jitce , že odpověděla za mě. Ještě bych chtěla doplnit, že rozstrouhanou čokoládu sypeme na horký moučník.

  • Jitka Holubová | 27. 9. 2007 13:59

    Nevařené pudinky - sáčky vanilkového pudinku (rozmíchá se tvaroh, mléko, žloutky, cukr a pudinkový prášek). Nejsem sice autor, ale podobné řezy peču a jsou opravdu dobré.

  • Marta Bochezová | 27. 9. 2007 11:40

    vypadá to zajímavě

  • lenka | 27. 9. 2007 11:33

    Co znamená nevařené pudinky ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Cukr Hera Kakao Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Omáčka z kuřete

Omáčka z kuřete

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Buchta z cizrny

Buchta z cizrny

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Kokosová bábovka s kefírem

Kokosová bábovka s kefírem

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Krémová polévka z červené řepy

Krémová polévka z červené řepy

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

54
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
38
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo
35
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy "Marta"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact