• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové řezy IV.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 220
      g polohrubá mouka
    • 120
      g hera
    • 120
      g cukr
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Náplň
    • 500
      g měkký tvaroh
    • 150
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1,50
      dl olej
  • Sníh
    • 5
      ks bílek
    • 5
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Uděláme si těsto a rovnoměrně ho rozložíme na plech
2
(je tužší, tak je dobré použít pergamenový papír a ruce si namáčet do studené vody, aby se těsto nelepilo).
3
Dál si připravíme náplň - vše postupně smícháme a šlehačem rozšleháme na jemnou hmotu (pozor je řídká a to tak má být).
4
Náplň nalijeme na připravené těsto a dáme péci do vyhřáté trouby na 150-165 °C a cca 10 minut.
5
Před dopečením vyndáme řezy z trouby a potřeme je ušlehaným sněhem a vrátíme zpět.
6
Dopékáme do růžova. Po zchladnutí krájíme řezy namočeným nožem ve studené vodě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mana | 27. 4. 2012 09:05

    dobrý koláč

  • Romana K. | 3. 8. 2007 22:26

    Paní Lenko, ten banánový pudink jste nalila na tvarohovou náplň a potom pekla? Před dopečením jste řezy potřela ještě ušlehaným sněhem a dala opět do trouby? Pudink na tvarohu a pod sněhem drží? Neklouže? Děkuji za odpověď. Vaši variantu chci vyzkoušet.

  • Lenka | 26. 5. 2007 19:38

    Dělala jsem a byly výborné. Pak mě napadlo vyzkoušet variantu s kakaovým těstem a banánovým pudinkem. Jenže jsem zapomněla dát kakao do těsta, tak jsem jej přidala do banánového pudinku. Bylo to vynikající a hlavně hezky barevné na řezu. Vyzkoušejte určitě také!

  • precision | 28. 1. 2007 22:33

    jako "chudý" student jsem hledala recept, který by obsahoval obyčejné ingredience, které má doma kdykoliv a kdokoliv. Upekla jsem a výsledkem byl prázdný plech během půl hodiny. Opravdu skvélý nenáročný, nepřeslazený a rychlý řezík. Vřele doporučuju všem.

  • Irena Klasová | 16. 1. 2007 15:04

    Paní Zdeňko děkuji za informaci ohledně hodnocení. Zaregistrovaná jsem asi 3/4 roku.

  • Zdeňka | 16. 1. 2007 13:17

    Paní Ireno,když chcete hodnotit,musíte se zaregistrovat a kliknout na jedničku.Jinak se hodnocení neprojeví.

  • Irena Klasová | 16. 1. 2007 12:27

    To je zase dobrot, ale po tom cukroví alespoň nějaká změna a hlavně ty tvarohové řezy se sněhem mě lákají vyzkoušet.Dávám do oblíbených a hned hodnotím za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Vánoce Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Hera Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka s vejcem

Celerová pomazánka s vejcem

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Šunka v listovém těstě

Šunka v listovém těstě

Pomazánka z uzeného masa

Pomazánka z uzeného masa

Koláč z podmáslí

Koláč z podmáslí

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Angreštové / rybízové knedlíky

Angreštové / rybízové knedlíky

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Bramboráčky s masovou směsí
Bramboráčky s masovou…
30
Koprovka s vejcem
Koprovka s vejcem
27
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Estonsko v Eurovizi naštvalo Itálii: Píseň jako výsměch?!

Estonsko v Eurovizi naštvalo Itálii: Píseň jako výsměch?!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Tvarohové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact