Všechny přísady smícháme a po důkladném propracování necháme přikryté 20 minut v chladu odpočinout. Z těsta lžicí vykrajujeme kousky a smažíme ve vroucím oleji po obou stranách.
2
Nakonec posypeme moučkovým cukrem, ozdobíme marmeládou a šlehačkou.
Jeden malý typ navíc.Když koblížky neobalíte v cukru a použijete je do šodo namísto buchtiček je z ních výborný oběd za pár minut. Potěší nejen děti. :-)
Děláme to tak doma už od mého dětství.
Věrka
|7. 4. 2013 18:22
jedním slovem - bomba. manžel řekl že je to mor, musí hubnout a já přijdu s tímhle!!!
lotík
|4. 12. 2012 11:51
J sem už starší a ráda vařím a takovéhle recepty jsou prostě super nedají moc práce a není hromada nádobí okolo . Jsou skutečně výborné. Zdravím
Výborné!! Dělala nám je kamarádčina maminka, když jsme byly malé. Zvládla jsem je i já. Jednoduchá, rychlá a čistá příprava a ta hříšná chuť! Zaplaší i výčitky svědomí:)