• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové celeráky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové celeráky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g tvaroh
    • 100
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka hladká mouka pohanková
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička kari
    • 0,50
      ks celer nakrájený na kostičky
    • pórek
    • 1
      ks červená cibule nakrájená na drobno
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Rozmixujeme tvaroh, mléko nebo vodu, vejce, mouku, sůl a kari na hustší těsto.
2
Cibuli a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vmícháme.
3
Nasekáme petrželovou nať, tuhé stonky také přidáme do těsta.
4
Na troše oleje smažíme velkou placku (jako bramborák).
5
Hůře se obrací, v těstu skoro není mouka, ale jde to. Hotovou placku namažeme hořčicí nebo česnekovou pastou, posypeme zbylou petrželovou natí a jíme za tepla.
6
Varianta: placku natřeme krémem z jogurtu, nivy, bazalky nebo petrželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové řezy s mákem

Tvarohové řezy s mákem

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepiny | 25. 3. 2011 14:36

    Můžu se Vás prosím zeptat jaký tvaroh do toho je třeba..?? Děkuji...recept vypadá úžasně, tak nechci nic pokazit... :-\

  • Martin Sedláček | 29. 8. 2009 14:59

    Dnes jsem měl k obědu a výborné. Mazal jsme si to pastou z jogurtu, zbytku balkánského sýra, celerovou natí. Opravdu to nemělo chybu.

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 14:16

    Psala jsem vám e-mail, ale asi se někde ztratil :-(

  • MartinV | 14. 2. 2007 13:39

    OK, nebyl jsem si jistý zda dorazilo ...

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 12:20

    Foto bude doplněno později.

  • MartinV | 14. 2. 2007 09:36

    Zasílal jsem s receptem obrázek, prosím o vložení - děkuji.

  • MartinV | 12. 2. 2007 13:33

    Bio hořčice z Probio.cz; ostřejší, s křenem, vinným octem a s celými hořčičnými semínky. Ale můžete to namáznout čímkoliv podle chuti nebo nechat jen s natí.

  • Věra | 12. 2. 2007 13:32

    Vikingská hořčice je přichucená medovinou a zázvorem a prodává se v bio potravinách

  • Jaroslava Oumarová | 12. 2. 2007 13:14

    Martine, prosím, co je vikingská hořčice?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená cibule Hladká mouka Kari Mléko Olej Petrželka Pikantní hořčice Pórek Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Bezé roláda

Bezé roláda

Kávěnky

Kávěnky

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Kokosová rýže se skořicí

Kokosová rýže se skořicí

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

423
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
63
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
58
Červená řepa se zelím
Červená řepa se zelím
53
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
37
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Smutek hvězd po smrti Redforda (†89):  Pocta legendě i zlomené srdce

Smutek hvězd po smrti Redforda (†89): Pocta legendě i zlomené srdce

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky II.
Tvarohové karbanátky II.
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact