• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové celeráky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové celeráky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g tvaroh
    • 100
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka hladká mouka pohanková
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička kari
    • 0,50
      ks celer nakrájený na kostičky
    • pórek
    • 1
      ks červená cibule nakrájená na drobno
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Rozmixujeme tvaroh, mléko nebo vodu, vejce, mouku, sůl a kari na hustší těsto.
2
Cibuli a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vmícháme.
3
Nasekáme petrželovou nať, tuhé stonky také přidáme do těsta.
4
Na troše oleje smažíme velkou placku (jako bramborák).
5
Hůře se obrací, v těstu skoro není mouka, ale jde to. Hotovou placku namažeme hořčicí nebo česnekovou pastou, posypeme zbylou petrželovou natí a jíme za tepla.
6
Varianta: placku natřeme krémem z jogurtu, nivy, bazalky nebo petrželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové řezy s mákem

Tvarohové řezy s mákem

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepiny | 25. 3. 2011 14:36

    Můžu se Vás prosím zeptat jaký tvaroh do toho je třeba..?? Děkuji...recept vypadá úžasně, tak nechci nic pokazit... :-\

  • Martin Sedláček | 29. 8. 2009 14:59

    Dnes jsem měl k obědu a výborné. Mazal jsme si to pastou z jogurtu, zbytku balkánského sýra, celerovou natí. Opravdu to nemělo chybu.

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 14:16

    Psala jsem vám e-mail, ale asi se někde ztratil :-(

  • MartinV | 14. 2. 2007 13:39

    OK, nebyl jsem si jistý zda dorazilo ...

  • Kuchařka on-line | 14. 2. 2007 12:20

    Foto bude doplněno později.

  • MartinV | 14. 2. 2007 09:36

    Zasílal jsem s receptem obrázek, prosím o vložení - děkuji.

  • MartinV | 12. 2. 2007 13:33

    Bio hořčice z Probio.cz; ostřejší, s křenem, vinným octem a s celými hořčičnými semínky. Ale můžete to namáznout čímkoliv podle chuti nebo nechat jen s natí.

  • Věra | 12. 2. 2007 13:32

    Vikingská hořčice je přichucená medovinou a zázvorem a prodává se v bio potravinách

  • Jaroslava Oumarová | 12. 2. 2007 13:14

    Martine, prosím, co je vikingská hořčice?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená cibule Hladká mouka Kari Mléko Olej Petrželka Pikantní hořčice Pórek Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Holandské řízky

Holandské řízky

Zavináče

Zavináče

Zámecké brambory

Zámecké brambory

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

Špagety s brokolicí

Špagety s brokolicí

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

"Míša" roláda

"Míša" roláda

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

528
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
460
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
86
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Nanukové Řezy podle…
29
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort - krémový
19
Univerzální bramborové těsto
Univerzální bramborové…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky II.
Tvarohové karbanátky II.
  • Recepty.cz
  • Tvarohové celeráky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact