• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohové brambory - zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové brambory - zapečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks brambory -vetší
    • 450
      g měkký tvaroh
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule -jemně pokrájená
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • sůl
    • koření dle chuti:tymián,muškátový květ...
    • 80
      ml mléko
    • 20
      g máslo
    • 3
      lžíce strouhaný parmazán nebo jiný pikantnější sýr
    • 120
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme cibuli. Mouku smícháme s kořením. Strouhanku smícháme se sýrem. Do vymazané zapékací mísy vyskládáme vrstvu brambor, potřeme tvarohovou směsí a poprášíme moukou s kořením. Přikryjeme zbytkem brambor a celé polijeme mlékem, posypeme sýrovou strouhankou, poklademe slabými plátky másla a dáme zapéct do rozpálené trouby na 180°C dozlatova.
2
Podáváme se zeleninovým salátem. Dá se jíst i vychladlé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 21. 5. 2014 11:34

    Dnes se na to chystám a už se mi sbíhají sliny :) Vypadá to báječně!!

  • Mína | 28. 6. 2011 09:48

    Zdravý a výborný,hlavně s tím opečeným vrškem :-P <:-)

  • kuchticka | 17. 5. 2011 16:05

    nechala jsem se inspirovat obrazkem a misto cibule jsem vmichala cibulovou nat, vynikajici

  • Tonča | 26. 4. 2011 14:22

    Měli jsme s ledovým salátem a bylo to boží ;-) :-P :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Z brambor Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hladká mouka Koření Máslo Měkký tvaroh Mléko Olej Pepř mletý Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní žebírka na grilu

Pikantní žebírka na grilu

Milionová polévka

Milionová polévka

Italská pizza

Italská pizza

Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Hovězí  vývar s nudlemi

Hovězí vývar s nudlemi

Zdravý ovesný dortík

Zdravý ovesný dortík

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

64
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
52
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
40
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
32
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
31
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Tvarohová zmrzlina Míša
Tvarohová zmrzlina Míša
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové celeráky
Tvarohové celeráky
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové brambory - zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact