• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tvarohové brambory - zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové brambory - zapečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks brambory -vetší
    • 450
      g měkký tvaroh
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule -jemně pokrájená
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • sůl
    • koření dle chuti:tymián,muškátový květ...
    • 80
      ml mléko
    • 20
      g máslo
    • 3
      lžíce strouhaný parmazán nebo jiný pikantnější sýr
    • 120
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme cibuli. Mouku smícháme s kořením. Strouhanku smícháme se sýrem. Do vymazané zapékací mísy vyskládáme vrstvu brambor, potřeme tvarohovou směsí a poprášíme moukou s kořením. Přikryjeme zbytkem brambor a celé polijeme mlékem, posypeme sýrovou strouhankou, poklademe slabými plátky másla a dáme zapéct do rozpálené trouby na 180°C dozlatova.
2
Podáváme se zeleninovým salátem. Dá se jíst i vychladlé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 21. 5. 2014 11:34

    Dnes se na to chystám a už se mi sbíhají sliny :) Vypadá to báječně!!

  • Mína | 28. 6. 2011 09:48

    Zdravý a výborný,hlavně s tím opečeným vrškem :-P <:-)

  • kuchticka | 17. 5. 2011 16:05

    nechala jsem se inspirovat obrazkem a misto cibule jsem vmichala cibulovou nat, vynikajici

  • Tonča | 26. 4. 2011 14:22

    Měli jsme s ledovým salátem a bylo to boží ;-) :-P :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Z brambor Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hladká mouka Koření Máslo Měkký tvaroh Mléko Olej Pepř mletý Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské brambory

Selské brambory

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

Nekynutý koláč s různým ovocem

Nekynutý koláč s různým ovocem

Sýrové rohlíčky s česnekem

Sýrové rohlíčky s česnekem

Pikantní gyros v housce

Pikantní gyros v housce

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Smažená kapusta

Smažená kapusta

Domácí kachní paštika

Domácí kachní paštika

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

211
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
127
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
112
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
46
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
43
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…

Zajímavé články

Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Další doporučené recepty:

Tvarohová zmrzlina Míša
Tvarohová zmrzlina Míša
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové celeráky
Tvarohové celeráky
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové brambory - zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact