• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Tvarohové brambory - zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohové brambory - zapečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
Tvarohové brambory - zapečené
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks brambory -vetší
    • 450
      g měkký tvaroh
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule -jemně pokrájená
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • sůl
    • koření dle chuti:tymián,muškátový květ...
    • 80
      ml mléko
    • 20
      g máslo
    • 3
      lžíce strouhaný parmazán nebo jiný pikantnější sýr
    • 120
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme cibuli. Mouku smícháme s kořením. Strouhanku smícháme se sýrem. Do vymazané zapékací mísy vyskládáme vrstvu brambor, potřeme tvarohovou směsí a poprášíme moukou s kořením. Přikryjeme zbytkem brambor a celé polijeme mlékem, posypeme sýrovou strouhankou, poklademe slabými plátky másla a dáme zapéct do rozpálené trouby na 180°C dozlatova.
2
Podáváme se zeleninovým salátem. Dá se jíst i vychladlé.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 21. 5. 2014 11:34

    Dnes se na to chystám a už se mi sbíhají sliny :) Vypadá to báječně!!

  • Mína | 28. 6. 2011 09:48

    Zdravý a výborný,hlavně s tím opečeným vrškem :-P <:-)

  • kuchticka | 17. 5. 2011 16:05

    nechala jsem se inspirovat obrazkem a misto cibule jsem vmichala cibulovou nat, vynikajici

  • Tonča | 26. 4. 2011 14:22

    Měli jsme s ledovým salátem a bylo to boží ;-) :-P :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Zdravě i chutně Z brambor Bezmasá jídla Oběd Večeře Pečení Vaření Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hladká mouka Koření Máslo Měkký tvaroh Mléko Olej Pepř mletý Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánové řezy

Banánové řezy

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Květáková nádivka

Květáková nádivka

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

Lehká tvarohová bublanina

Lehká tvarohová bublanina

Placičky z brokolice a cukety

Placičky z brokolice a cukety

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

622
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
65
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem
44
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
39
Virgin mojito
Virgin mojito

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Tvarohová zmrzlina Míša
Tvarohová zmrzlina Míša
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové bábovičky s bazalkovým cukrem
Tvarohové celeráky
Tvarohové celeráky
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Tvarohové karbanátky
Tvarohové karbanátky
  • Recepty.cz
  • Tvarohové brambory - zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact