Výborná a jednoduchá a taky se nemusí nechávat proležet a dá se jíst hned. <3 <3 <3
Ahoj mohli byste mi prosím poradit jak se dělá žlábek typický pro štola, který uvadí autorka? v životě jsem ještě štolu nepekla a ráda bych vyzkoušela. děkuji moc
Je výýborná! :) <3
Minulý týden jsme štolu upekli a dnes ji ke kávě ochutnali. Je výborná ;-) Z této dávky jsme upekli dvě a potřeli cukříkem jen jednou, aby nebyla tak sladká. Mňam!!!
Dala jsem jen 20dkg hery a méně cukru,i přezto se mi s těstem špatně dělalo ale po přidání mouky jsem byla spokojená,chutnala. :-P
Posílám foto a jedničku s *,štola je výborná,uležení není třeba!Jiří
vánoce jsou sice dávno pryč,ale teplota pod nulou,sníh, tak jsem si zkusila tenhle ,,vánoční recept ,, a spokojenost , rychlé,jednoduché , výsledek vynikající !!!
Výborný recept, doporučuji všem vyzkoušet. Jarka
ano do těsta se dá celá dávka tuku, a cukr 1/3 to je asi tak 11-12dkg. Já ale jenom potírám máslem a sypu nakonec, můžete jíst hned je opravdu dobrá peču již několik let. jitka
P.Jitko, chci se zeptat, mám dát do těsta celou dávku tuku(250g) nebo část odebrat i na potření běhěm pečení? Jak je to s cukrem- do těsta pouze 1/3 množství cukru, zbytek na posypání? Je nutná doba k rozležení? Děkuji Jarka