• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tvarohová štola II.
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová štola II.

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová štola II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hladká mouka
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g tvaroh
    • 80
      g máslo
    • 50
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 1
      sklenice višňový kompot
    • 1
      balíček mandle
    • 1
      ks čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Změklé máslo utřeme s cukry a přidáme tvaroh, vejce a prosátou mouku s kypřícím práškem. Zpracujeme těsto, které necháme odpočinout cca 10 minut. Mezitím vypeckujeme višně a mandle nasekáme na hrubo. Z těsta rozválíme placku, na kterou navrstvíme višně, posypeme mandlemi a postrouháme hustě čokoládou. Zavineme a pečeme cca 50 minut při 170 °C. Upečenou štolu potřeme máslem a pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohová štola

Tvarohová štola

Tvarohová štola s rozinkami

Tvarohová štola s rozinkami

Brusinková štola - tvarohová

Brusinková štola - tvarohová

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • markapone333
    markapone333 | 21. 12. 2014 13:16

    Moc dobrá,doporučuji <3

  • IvčaPě | 23. 11. 2010 11:05

    stále jeden z mých nejoblíbenějších receptů, naposledy jsem neměla višně , dala kompotované broskve , mandle také nebyly, ale vůbec nevadilo !! a jak se tu píše předemnou , jediná VADA , rychle mizí i u nás :'(

  • marie nezlakova | 18. 5. 2009 16:29

    Moc dobré.Dělala jsem hned dvě,modlila jsem se aby to stálo za to.A stálo!1*

  • VlaďkaD | 11. 4. 2008 13:46

    Vyzkoušeno,upečeno.Štola byla dobrá,jen jedinou vadu na kráse měla-zmizela tak rychle,že "musím" upéct další:c)))...díky za recept!(Příště zkusím namíchat třebas i švestky sušené,přes noc v rumu naložené...:)Hezký víkend vespolek!:c)

  • IvčaPě | 10. 4. 2008 12:32

    Perfektní recept,myslela jsem ,že už se nedá na štole nic měnit a vylepšovat ,ale ty višně tomu daly zase jinou chutˇ! Chválím a jinak už se prodávají i višně vypeckované (Lidl) pro ty co neradi jako já vypeckovávají !

  • Jana z VM | 15. 12. 2006 10:15

    Ráda vyzkouším, jenom musím zakoupit ty višně....:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Hladká mouka Mandle Máslo Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Višňový kompot
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

Rizoto z mletého masa

Rizoto z mletého masa

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Úplně obyčejný hrnkový chleba

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

18
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
11
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
8
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
8
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
8
Božkov Frappé
Božkov Frappé

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Tvarohová štola II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact