RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!
Přidávám ještě vanilkový cukr,dávám pouze jedno vejce a bohatě sypu moučkovým cukrem.Dle možností lze dochutit potrav.ochucovadlem,likerem a podobne.Je vyborna a u nas doma se ohřeje cca 1 hodinu:)
Anonyme, tento recept není nejšťastnější, je v něm opravdu hodně tuku. Najděte si jiný recept na tvarohovou vánočku nebo mazanec.
Pekla jsem vcera, chutove nebyla spatna, pekne vonela, ale je to tak tuhy a mastny moucnik, ze je potreba dobry zaludek a zlucnik. Ja uz nikdy pect nebudu.
Tvarohová štola se může jíst hned, ale za 2 - 3 dny je ještě lepší. Ale u nás nemá šanci tak dlouho vydržet.
Jak dlouho se tvarohová štola potřebuje odležet?
Tuhle štolu dělám už několik let a nejen na Vánoce. Po upečení potřu máslem a posypu moučkovým cukrem. Vydrží ( když vydrží ) dlouho vláčná. Přidávám i kokos, může být kandované ovoce apod. Je opravdu výborná!!!