Zpracujeme v těsto, vyválíme vyšší plát, okraje na delších stranách přehneme přes sebe. Dáme na vymazaný plech a upečeme. Je to rychlé a výborné. U nás doma patří štola k nejoblíbenějším moučníkům.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika Kunčíková
|9. 12. 2007 14:01
Přidávám ještě vanilkový cukr,dávám pouze jedno vejce a bohatě sypu moučkovým cukrem.Dle možností lze dochutit potrav.ochucovadlem,likerem a podobne.Je vyborna a u nas doma se ohřeje cca 1 hodinu
Di
|4. 6. 2007 09:25
Anonyme, tento recept není nejšťastnější, je v něm opravdu hodně tuku. Najděte si jiný recept na tvarohovou vánočku nebo mazanec.
Anonym
|2. 6. 2007 10:12
Pekla jsem vcera, chutove nebyla spatna, pekne vonela, ale je to tak tuhy a mastny moucnik, ze je potreba dobry zaludek a zlucnik. Ja uz nikdy pect nebudu.
Hana Rožníčková
|15. 12. 2006 10:55
Tvarohová štola se může jíst hned, ale za 2 - 3 dny je ještě lepší. Ale u nás nemá šanci tak dlouho vydržet.
Jamat
|23. 11. 2006 15:47
Jak dlouho se tvarohová štola potřebuje odležet?
Hana Rožníčková
|21. 11. 2006 10:28
Tuhle štolu dělám už několik let a nejen na Vánoce. Po upečení potřu máslem a posypu moučkovým cukrem. Vydrží ( když vydrží ) dlouho vláčná. Přidávám i kokos, může být kandované ovoce apod. Je opravdu výborná!!!