Pekla jsem-je výborná, dávám 1*.Pár rad, těsto se lépe válí mezi mikrotenovými sáčky, nemusí se pak tolik podsypávat. Pekla jsem na chalupě, v remosce, bez formy na srnčí hřbet. Byla trošku "plackovitá", ale opravdu VÝBORNÁ. Zbylo mi trochu náplně, tak jsem jí "nakydala" jen tak vedle, upeklo se a byl z toho lehký dezert. Doporučuji, řadím mezi oblíbené.
Paní Anno,já to tedy zkusím z třešněmi,právě jsem jich dostala plnou tašku.Pokrájím je na menší kousky a pak se ozvu,jak to dopadlo.
Roláda nám chutnala. Protože dozrál na zahradě rybíz, zamíchala jsem do tvarohy kuličky černého rybízu. Chuťově výraznější než s jablky a hruškami.
Jani, ale veď práve to hovorím - nemá význam sa dohadovať o tom, či recept je od Anky, Danky či Ferka, ani či je chronicky známy, alebo úplne nový - podstatné je, či je dobrý. Tieto stránky navštevujú tak skúsení kuchári, ktorí sem dávajú recepty i radia, tak i začiatočníci. Ja som len reagovala na p. Wernischovú. Pekný deň.
Paní Zoro,kdyby tady byly recepty jen takové,jaké sami vymyslíme,asi by tyto stránky byly sotva poloviční.Myslím,že nevadí,že ten,nebo onen recept jsme už někde viděli.Hlavní je,jestli se povedl,jestli chutnal rodině.Každý z nás určitě někdy vložil recept od přítelkyně,babičky,sousedky a já věřím,že na tom není nic špatného.
No neviem, ale ja by som si nebola na 100% istá, že všetky recepty od čitateľov v časopise"Pošli recept" i v iných časopisoch sú ich vlastné výmysly a že nikto iný nemohol prísť na rovnaký recept (viď vynález telefónu). Tiež som našla recepty z týchto stránok i iných webov v časopisoch i od čitateľov. Nikde nepíšu, že to je ich vlastný recept, len že to poslali. Myslela som, že zmena od autora na od užívateľa ukončí tieto zbytočné a neplodné diskusie, ale ...
Můj komentář viz kynuté bedňáčky, tentokrát ale strana 74, autorka Jana Vyková z Prahy.
Tak tohle opravdu vypadá zajímavě.Svinout a dát do srnčího hřbetu?To musí vypadat úžasně!A hrušky s jablky v tvarohu,hmmm,tak zase opravdu něco pro mne nového.