RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Olomoucká tvarohová pomazánka
Jemná tvarohová pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Také jsem místo petrželky použil mladou cibulku z trhu a výborné. I bez té smetany.
nedávám smetanu, je to pak zbytečně tučné, stačí jen přidat přiměřeně mléka (podle toho, jak má kdo rád pomazánku řídkou). Jinak moc chutné :-)
Zkusil jsem to vylepšit nepálivou cibulkou Globo a místo smetany jogurt.S tmavým pečivem nebo chlebem vynikající!!
Pikantní masové nudličky
Krémová slepičí polévka
Bábovka olejová II.
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Džem z rakytníku
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem