RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Olomoucká tvarohová pomazánka
Tvarohová pomazánka (nízkotučná)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Také jsem místo petrželky použil mladou cibulku z trhu a výborné. I bez té smetany.
nedávám smetanu, je to pak zbytečně tučné, stačí jen přidat přiměřeně mléka (podle toho, jak má kdo rád pomazánku řídkou). Jinak moc chutné :-)
Zkusil jsem to vylepšit nepálivou cibulkou Globo a místo smetany jogurt.S tmavým pečivem nebo chlebem vynikající!!
Špenátové palačinky zapečené
Hruškový koláč II.
Mouřeníny
Placičky z cukety a mrkve
Boloňské brambory
Špekáčky na pivě II.
Okurková omáčka z hovězího masa
Zavařená červená paprika
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem