Asi bych to jen umíchala, nevidím důvod, proč to mixovat. Zato bych klidně přidala nadrobno pokrájenou nebo nahrubo ustrouhanou téměř jakoukoliv zeleninu: rajče, paprika, cibulka, mrkev, ale i celer nebo petržel (sice v menším množství)kvůli nepřeražení chuti, ale zvlášť celer je má výrazné antioxidační účinky), pro zjemnění možná ustrouhané jablíčko, variantně třeba pomleté vlašské ořechy - a nebo zase ustrouhaný křen, nebo čerstvé bylinky - libeček, petrželová nať, šnytlik, bazalka ... No a časem můžu dojít třeba i k tomu, že ten tvaroh se zeleninou nebo bylinkama je sám o sobě tak dobrý, že to máslo je v něm dočista zbytečné.
Dělala jsem tuto pomazánku a je moc dobrá, taková odlehčená forma česnekovky:o) Vhodná pro těhulky, doporučuji:o)))
Tvarohové, sýrové pomazánky jsou vděčné na toto horké období.