• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová pochoutka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová pochoutka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Korpus
    • 5
      ks vejce
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 4
      lžíce rostlinný olej
  • Pudink
    • 300
      ml mléko
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 3
      lžíce cukr krupice
  • Tvarohová vrstva
    • 250
      g tvaroh
    • 250
      ml šlehačka
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 2
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme mouku a olej. Hmotu nalijeme do vymazaného pekáče a pečeme.
2
Prochladlý korpus potřeme uvařeným pudinkem. Vrchní vrstvu připravíme z pevně ušlehané šlehačky, cukru a tvarohu.
3
Povrch můžeme posypat kakaem nebo strouhanou čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďáblova pochoutka

Ďáblova pochoutka

Dýňová pochoutka

Dýňová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka | 24. 5. 2012 14:25

    Tak zrovna jsem potřela korpus (dortový forma) pudinkem. Co se týče těsta vypadá velmi dobře, raději jsem do něj přidala malinko přášku do pečiva, sotva čtvrt sáčku. Krásně nabylo a vypadá velmi nadýchaně. Doufám, že celkový výsledek bude také chuťově výborný :)

  • Stonozka | 24. 10. 2011 17:36

    Upekla jsem a je to šmakující proto 1 :-[

  • Stonozka | 24. 10. 2011 16:46

    Zrovna peču vypadá to dobře! :-D

  • Barbara Folbrechtová | 17. 3. 2009 23:08

    Těsto je opravdu tenoučké (to jsem to udělala z dvojité dávky, protože máme supervelký plech). Není chyba v receptu, že by z něj vypadl prášek do pečiva? Korpus navíc chutná dost jako omeleta. Puding po něm klouže a nedrží na něm. Dá se to jíst, ale nijak mě to nezaujalo a podruhé to rozhodně dělat nebudu :-(

  • Jana Tomčíková | 22. 2. 2007 16:40

    Pekla jsem ve velkém pekáči a těsto bylo opravdu dost tenké(upečené něco málo přes 1 cm), ale krájelo se to velmi dobře.Povrch jsem posypala nastrouhanou čokoládou na vaření.Příště bych to asi zkusila upéct v dortové formě.Jinak dětem chutnalo a mně taky, takže za jedna.

  • Jana Remková | 22. 2. 2007 15:54

    Nevím,jestli se žloutky neměly šlehat zvlášť a bílky zvlášť.Těsto je příliš tenké jako na roládu.Výsledný efekt, špatně se krájí. Ikdyž je velmi dobrý.Nebo příště použít menší pekáč.

  • Daniela O. | 20. 2. 2007 16:52

    Delam neco podobneho,ale v opacnem poradi.Na korpus davam tvarohovy krem,do ktereho pridavam kompotovane ovoce(broskve,merunky,jahody-jak kdo ma rad). Vzdy jenom jeden druh. Ze zbyle ovocne stavy pripravim pudink. Na 1/2 litru jeden sacek,vetsinou je potreba dvojita davka.Kdyz je stavy malo,lze naredit vodou a dochutit ovocnym syrupem. Vytvori se nam zelatina,kterou je mozno podle chuti prisladit,ale neni to nutne. Nazaver preliji tvatohovy krem a necham ztuhnout. Je to opravdu TVAROHOVA POCHOUTKA.

  • Jana Tomčíková | 20. 2. 2007 11:35

    Vypadá to dobře, bude množství stačit na velký pekáč?

  • Jana | 20. 2. 2007 10:01

    Musím potvrdit, že je to opravdu výborný moučník. Pudink jsem nechala vychladnout a tvarohová vrstva se dobře mazala. Výborný.

  • Jana | 18. 2. 2007 13:55

    ten pudink je z tří deci mléka a jednoho pudinku,proč by se to mělo špatně natírat?ten pudink bude dost tuhý a počkala bych až schladne,pak to půjde dobře.Už to jdu dělat,kašlu na dietu,mňam.

  • Jaroslava Oumarová | 16. 2. 2007 14:04

    Proč špatně? Pudink je, jak předpokládám, ztuhlý a na něj se krém natře snadno:-)

  • Anonym | 16. 2. 2007 13:57

    To se musí špatně dělat ta tvarohová vrstva na pudink, ne?

  • Airan | 16. 2. 2007 12:03

    Tak tohle vypada desne jedle:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej Šlehačka Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínská rýže

Čínská rýže

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Piškotová roláda s čerstvým ovocem

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

130
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
57
Dýňová tortila
Dýňová tortila
47
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
41
Šopský salát
Šopský salát
34
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…

Zajímavé články

Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
AHA.cz Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Krutá zpráva pro Václava Vydru... po 40 letech

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Světlana Nálepková slaví 65. narozeniny: Jaké je tajemství její luxusní postavy?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Zpověď Nikol Švantnerové: Pravda o nových prsou!

Zpověď Nikol Švantnerové: Pravda o nových prsou!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

Velký horoskop lásky na červenec: Kdo otěhotní a na koho čeká žhavá letní romance?

  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact