• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová pochoutka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová pochoutka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Korpus
    • 5
      ks vejce
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 4
      lžíce rostlinný olej
  • Pudink
    • 300
      ml mléko
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 3
      lžíce cukr krupice
  • Tvarohová vrstva
    • 250
      g tvaroh
    • 250
      ml šlehačka
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 2
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme mouku a olej. Hmotu nalijeme do vymazaného pekáče a pečeme.
2
Prochladlý korpus potřeme uvařeným pudinkem. Vrchní vrstvu připravíme z pevně ušlehané šlehačky, cukru a tvarohu.
3
Povrch můžeme posypat kakaem nebo strouhanou čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďáblova pochoutka

Ďáblova pochoutka

Dýňová pochoutka

Dýňová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka | 24. 5. 2012 14:25

    Tak zrovna jsem potřela korpus (dortový forma) pudinkem. Co se týče těsta vypadá velmi dobře, raději jsem do něj přidala malinko přášku do pečiva, sotva čtvrt sáčku. Krásně nabylo a vypadá velmi nadýchaně. Doufám, že celkový výsledek bude také chuťově výborný :)

  • Stonozka | 24. 10. 2011 17:36

    Upekla jsem a je to šmakující proto 1 :-[

  • Stonozka | 24. 10. 2011 16:46

    Zrovna peču vypadá to dobře! :-D

  • Barbara Folbrechtová | 17. 3. 2009 23:08

    Těsto je opravdu tenoučké (to jsem to udělala z dvojité dávky, protože máme supervelký plech). Není chyba v receptu, že by z něj vypadl prášek do pečiva? Korpus navíc chutná dost jako omeleta. Puding po něm klouže a nedrží na něm. Dá se to jíst, ale nijak mě to nezaujalo a podruhé to rozhodně dělat nebudu :-(

  • Jana Tomčíková | 22. 2. 2007 16:40

    Pekla jsem ve velkém pekáči a těsto bylo opravdu dost tenké(upečené něco málo přes 1 cm), ale krájelo se to velmi dobře.Povrch jsem posypala nastrouhanou čokoládou na vaření.Příště bych to asi zkusila upéct v dortové formě.Jinak dětem chutnalo a mně taky, takže za jedna.

  • Jana Remková | 22. 2. 2007 15:54

    Nevím,jestli se žloutky neměly šlehat zvlášť a bílky zvlášť.Těsto je příliš tenké jako na roládu.Výsledný efekt, špatně se krájí. Ikdyž je velmi dobrý.Nebo příště použít menší pekáč.

  • Daniela O. | 20. 2. 2007 16:52

    Delam neco podobneho,ale v opacnem poradi.Na korpus davam tvarohovy krem,do ktereho pridavam kompotovane ovoce(broskve,merunky,jahody-jak kdo ma rad). Vzdy jenom jeden druh. Ze zbyle ovocne stavy pripravim pudink. Na 1/2 litru jeden sacek,vetsinou je potreba dvojita davka.Kdyz je stavy malo,lze naredit vodou a dochutit ovocnym syrupem. Vytvori se nam zelatina,kterou je mozno podle chuti prisladit,ale neni to nutne. Nazaver preliji tvatohovy krem a necham ztuhnout. Je to opravdu TVAROHOVA POCHOUTKA.

  • Jana Tomčíková | 20. 2. 2007 11:35

    Vypadá to dobře, bude množství stačit na velký pekáč?

  • Jana | 20. 2. 2007 10:01

    Musím potvrdit, že je to opravdu výborný moučník. Pudink jsem nechala vychladnout a tvarohová vrstva se dobře mazala. Výborný.

  • Jana | 18. 2. 2007 13:55

    ten pudink je z tří deci mléka a jednoho pudinku,proč by se to mělo špatně natírat?ten pudink bude dost tuhý a počkala bych až schladne,pak to půjde dobře.Už to jdu dělat,kašlu na dietu,mňam.

  • Jaroslava Oumarová | 16. 2. 2007 14:04

    Proč špatně? Pudink je, jak předpokládám, ztuhlý a na něj se krém natře snadno:-)

  • Anonym | 16. 2. 2007 13:57

    To se musí špatně dělat ta tvarohová vrstva na pudink, ne?

  • Airan | 16. 2. 2007 12:03

    Tak tohle vypada desne jedle:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej Šlehačka Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelenina v pánvi

Zelenina v pánvi

Omáčka z plísňového sýra

Omáčka z plísňového sýra

Chudí rytíři

Chudí rytíři

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Krémová česneková cibulačka

Krémová česneková cibulačka

Citronové muffiny

Citronové muffiny

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

163
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
71
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…
70
Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou
Jednoduché tvarohové…
58
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
57
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Blesk.cz Zemřel skladatel Mark Snow: Proslavily ho Akta X

Zemřel skladatel Mark Snow: Proslavily ho Akta X

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact