• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová pochoutka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová pochoutka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Korpus
    • 5
      ks vejce
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 4
      lžíce rostlinný olej
  • Pudink
    • 300
      ml mléko
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 3
      lžíce cukr krupice
  • Tvarohová vrstva
    • 250
      g tvaroh
    • 250
      ml šlehačka
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 2
      lžíce moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme mouku a olej. Hmotu nalijeme do vymazaného pekáče a pečeme.
2
Prochladlý korpus potřeme uvařeným pudinkem. Vrchní vrstvu připravíme z pevně ušlehané šlehačky, cukru a tvarohu.
3
Povrch můžeme posypat kakaem nebo strouhanou čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďáblova pochoutka

Ďáblova pochoutka

Dýňová pochoutka

Dýňová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka | 24. 5. 2012 14:25

    Tak zrovna jsem potřela korpus (dortový forma) pudinkem. Co se týče těsta vypadá velmi dobře, raději jsem do něj přidala malinko přášku do pečiva, sotva čtvrt sáčku. Krásně nabylo a vypadá velmi nadýchaně. Doufám, že celkový výsledek bude také chuťově výborný :)

  • Stonozka | 24. 10. 2011 17:36

    Upekla jsem a je to šmakující proto 1 :-[

  • Stonozka | 24. 10. 2011 16:46

    Zrovna peču vypadá to dobře! :-D

  • Barbara Folbrechtová | 17. 3. 2009 23:08

    Těsto je opravdu tenoučké (to jsem to udělala z dvojité dávky, protože máme supervelký plech). Není chyba v receptu, že by z něj vypadl prášek do pečiva? Korpus navíc chutná dost jako omeleta. Puding po něm klouže a nedrží na něm. Dá se to jíst, ale nijak mě to nezaujalo a podruhé to rozhodně dělat nebudu :-(

  • Jana Tomčíková | 22. 2. 2007 16:40

    Pekla jsem ve velkém pekáči a těsto bylo opravdu dost tenké(upečené něco málo přes 1 cm), ale krájelo se to velmi dobře.Povrch jsem posypala nastrouhanou čokoládou na vaření.Příště bych to asi zkusila upéct v dortové formě.Jinak dětem chutnalo a mně taky, takže za jedna.

  • Jana Remková | 22. 2. 2007 15:54

    Nevím,jestli se žloutky neměly šlehat zvlášť a bílky zvlášť.Těsto je příliš tenké jako na roládu.Výsledný efekt, špatně se krájí. Ikdyž je velmi dobrý.Nebo příště použít menší pekáč.

  • Daniela O. | 20. 2. 2007 16:52

    Delam neco podobneho,ale v opacnem poradi.Na korpus davam tvarohovy krem,do ktereho pridavam kompotovane ovoce(broskve,merunky,jahody-jak kdo ma rad). Vzdy jenom jeden druh. Ze zbyle ovocne stavy pripravim pudink. Na 1/2 litru jeden sacek,vetsinou je potreba dvojita davka.Kdyz je stavy malo,lze naredit vodou a dochutit ovocnym syrupem. Vytvori se nam zelatina,kterou je mozno podle chuti prisladit,ale neni to nutne. Nazaver preliji tvatohovy krem a necham ztuhnout. Je to opravdu TVAROHOVA POCHOUTKA.

  • Jana Tomčíková | 20. 2. 2007 11:35

    Vypadá to dobře, bude množství stačit na velký pekáč?

  • Jana | 20. 2. 2007 10:01

    Musím potvrdit, že je to opravdu výborný moučník. Pudink jsem nechala vychladnout a tvarohová vrstva se dobře mazala. Výborný.

  • Jana | 18. 2. 2007 13:55

    ten pudink je z tří deci mléka a jednoho pudinku,proč by se to mělo špatně natírat?ten pudink bude dost tuhý a počkala bych až schladne,pak to půjde dobře.Už to jdu dělat,kašlu na dietu,mňam.

  • Jaroslava Oumarová | 16. 2. 2007 14:04

    Proč špatně? Pudink je, jak předpokládám, ztuhlý a na něj se krém natře snadno:-)

  • Anonym | 16. 2. 2007 13:57

    To se musí špatně dělat ta tvarohová vrstva na pudink, ne?

  • Airan | 16. 2. 2007 12:03

    Tak tohle vypada desne jedle:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Vaření Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Rostlinný olej Šlehačka Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné koláče

Ovocné koláče

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Prsa v mrkvi

Prsa v mrkvi

Růžičky z listového těsta

Růžičky z listového těsta

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Těstoviny s rajčaty

Těstoviny s rajčaty

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

38
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
36
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
32
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
18
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Detaily smrti hrdiny (†62) filmu Raději zešílet v divočině: Utopil se s batohem na zádech! Spletl si autobus?

Detaily smrti hrdiny (†62) filmu Raději zešílet v divočině: Utopil se s batohem na zádech! Spletl si autobus?

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

  • Recepty.cz
  • Tvarohová pochoutka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact