• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
Napište svůj komentář k receptu

Tvarohová nádivka do koláčů a buchet

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kostka měkký tvaroh 500 g
    • mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      lžička citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme klasický pudink z mléka, přidáme vanilkový cukr. Pokud máte rádi sladší, můžete přidat ještě další cukr. Necháme ho vychladit. Pak si dáme do misky tvaroh, citronovou šťávu a po lžících přidáváme pudink a šleháme. Budete mít asi 1 kg náplně. Pokud potřebujete méně náplně, dělejte z polovičního množství nebo spotřebujte přímo, chutná jako pribiňák.
2
Tato náplň má tu výhodu, že neteče a tak koláče můžete zdobit cukrářskou zdobičkou. Ale nedoporučuji dělat jí den předem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Švestkový rozvar (marmeláda) na koláče, vdolky, do buchet...

Švestkový rozvar (marmeláda) na…

Náplně do buchet

Náplně do buchet

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Svobodová | 1. 2. 2008 12:06

    Vařený pudink do tvarohu nepoužívám (vyzkouším), ale pokud mám tvaroh řídký zahušťuji pudink. práškem bez vaření. Také do tvarohové nápně přidávám, na radu už velmi staré paní , oloupané a nastrouhané jablko. Náplń je šťavnatá a získá na chuti.

  • milena kubikova | 17. 11. 2007 08:30

    napln je skvela, uz nerobim inak.

  • Jitka B. | 24. 10. 2007 11:58

    Dělám téměř totožnou náplň, je opravdu výborná, dooporučuji.

  • Hela - | 22. 10. 2007 17:32

    Renčo, opravdu byste do tvarohu s pudinkem přidala brambory? A proč? Pudinkem se tvaroh nastaví, neteče, koláče můžete nastříkat zdobičkou a špičky drží, nepotřebujete vejce atd.Říkáte,že je toho s bramborami víc? Myslím, že půl kg tvarohu a 250 g bramborů je je 750 g. Navíc, říkáte klasika... Řekla bych, že klasika je tvaroh, vejce, cukr, maximálně pudinkový prášek do tvarohu.

  • Renča šimi | 19. 10. 2007 23:24

    ..hmm klasika, jen bych do tvarohu přidala asi 250g vařených ( nesolených) brambor, drží pak lépe tvar, neroztéká se a hlavně je toho víc a na chuti to nikdo nepozná :o))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Měkký tvaroh Mléko Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborný narozeninový dort

Výborný narozeninový dort

Domácí Rumcajs

Domácí Rumcajs

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Tuňáková pomazánka IV.

Tuňáková pomazánka IV.

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

Naše laskonky

Naše laskonky

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

429
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Srbské rizoto
Srbské rizoto
15
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
14
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka v těstíčku s…
13
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.
Krémová dýňová polévka…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Tvarohová nádivka do koláčů a buchet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact